Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontylion

jak odpowiedziec na niemile uwagi o niskiej wadze ciala??

Polecane posty

Gość hgkhgl
Jest moim slabym punktem, bo mam 20 lat, a wygladam na 15 i ludzie czesto nie traktuja mnie powaznie. Biora mnie za gowniare, traktuja jak smarkule. Po prostu wyglem, postawa mowie, ze dam wejsc sobie na glowe i tak sie dzieje;/ Dlatego tak strasznie nie lubie mojej sylwetki. Uwazam, ze gdybym przytyla to wszystko by sie zmienilo. Wygladalabym na swoj wiek i bylabym traktowana stosownie do niego.

Gość hgkhgl
Tak, ja zawsze to robie, ogladam sie w kazdej wystawie sklepowej i sprawdzam czy wygladam chudo:P

Gość ja mam niedowagę całe życie
hgkhgl - chcesz wyglądać jak nobliwa matrona?? :D ja mam 24 lata a często np. w sklepie mówią do mnie na ty w sumie dziwne ale na głowę wejść sobie nie dam - to nie kwestia figury

Gość kontylion
ja mam 25, a wolaja ode mnie dowod

Gość ja mam niedowagę całe życie
mi tam nawet dobrze z tą wieczną walką o przytycie:P właśnie stoczyłam ciężki bój z obrzydzeniem wlewając w siebie puszkę piwa i wciskająć tosty z dżemem truskawkowym teraz idem po ciastko i chyba sobie jeszcze po 20. wrzucę coś konkretnego na ząb

Gość hgkhgl
Brak mi sily przebicia, bo sama widze, ze wygladam jak dziecko, wiec nie dziwie sie,ze tak mnie traktuja:P

Gość tegertg
Hg... raczej pokazujesz to swoją postawą psychiczną... Masa ciała nie ma tu nic do rzeczy. Jestem tego absolutnie pewna, tym bardziej że moje doświadczenia nie potwierdzają twoich, Z BMI śmieję się. Co to za wskaźnik który nie uwzględnia tak ważnych osobistych cech jak: wiek, płeć, typ budowy, umięśnienie?! W każdym razie gwarantuję: przestaniecie się przejmować i drażniące was reakcje skończą się lub zauważycie inne intencje u rozmówców niż zakładałyście. I wcale nie trzeba będzie się "odcinać". Pozdrawiam! I znikam!

Gość kontylion
mnie tez, czesto w pracy traktuja niepowaznie, jakby rozmawali z dzieckiem

Gość hgkhgl
tegertg - pewnie masz racje, ale jak to w sobie zmienic? Jak przestac sie czuc jak dziecko i jak sprawic, zeby inni rowniez mnie tak nie traktowali? Jak sprawiac wrazenie bardziej pewnej siebie?