Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfiastka

PODOBAJĄ MI SIĘ KSIĘŻA...

Polecane posty

Gość gfiastka

Podobają mi się księżą... Nie umiem tego opanować :( dlaczego??

Gość gfiastka
wiem, ale tam nie znalazłam odpowiedzi... dlaczego tak jest?? mam chłopaka a myślę o wikarym, o katechecie.. zastanawiam się, co by było, gdyby... czemu te myśli tak uporczywie się mnie trzymają?? Przecież jestem osobą wierzącą. O co tu chodzi, ja się pogubiłam :(:(

Gość gfiastka
same zresztą widzicie, że tu jest sporo podobnych topików.. za mundurem panny sznurem, ale wychodzi na to, że... za sutanną też... (?) nie wiem, może dla mnie po prostu to takie ideały, że wydają mi się bez wad i dlatego tracę głowę??

Gość A ja dostalam helikopter
TY IDZ DO LEKARZA!!!!!CHORA KOBIETO...*A fuj...ksieza sa asexualni

Gość ewr
bo jestes niedojrzałą spragnioną wrażen dzieciną otóz dlatego. Zalkazane penisy lepiej smakjua :P

Gość gfiastka
Może rzeczywiście dlatego że zakazany owoc... Ale to faktycznie jest chore, swojego chłopaka już całkiem przestałam kochać.. O ile w ogóle kiedykolwiek go kochałam :( krzywdzę jego i siebie, czuję sie teraz jak podła suka.. :(:(

Gość gość
Trochę dziwna sytuacja. Zrozumiałabym jeśli chodziłoby o jednego konkretnego księdza, a nie o księży w ogóle.

Gość gość
TO NIE JEST NORMALNA SYTUACJA. Jesteś prawdopodobnie opętana. Odmawiaj modlitwy o uwolnienie. Zostaw tych księży, nie utrzymuj kontaktu wzrokowego, nie pracuj nad tym,żeby kogoś zwieść. Księża żyją w celibacie. Zdecydowana większość jest prawa i kochająca Boga. Oczywiście są wśród nich obrzydliwe typy, które lubią grzeszyć, ale to Bóg będzie ich sądził. To, że ksiądz ma babę dla mnie jest niedopuszczalne. BISKUPI POWINNI ICH WIĘCEJ DYSCYPLINOWAĆ I KARAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!