Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

jakie baterie do karuzeli fishera z projektorem

Polecane posty

prosze napiszcie mi ile i jakie baterie trzeba dokupic ile wchodzi do karuzeli a ile i jakie do pilota? wielkie dzięki

Gość ale pierdolicie
mamani skarbie a nie mozesz tego zobaczyc? Otworz pilota i sprawdz, mi sie zdaje ze 8 paluszkow do karuzeli ja taką mialam nie wiem czy u ciebie tez tak.

Gość A ja dostalam helikopter
Trzeba sie pochwalic co nie MaMani?

jakbym miala taka karuzele to bym zobaczyla to chyba logiczne ale wlasnie nie mam wiec pytam tych ktorzy mają :) Skarby :D

tylko 8 paluszków? nic wiecej nie trzeba żadnej duzej baterii? Moze jest jakas mama ktora taką zabawke posiada i moze mi odpisać jakie baterie i w jakiej ilosci tam wchodzą?

Gość ale pierdolicie
a to po co ci baterie ? Chcesz kupic taką karuzele? i zaczynasz od baterii skarbie???

Gość ale pierdolicie
no to ci pisalam u mnie bylo to 8 paluszkow ktore po jednym dlygim dniu dzialania musialam zmieniac bo nie swieciło :P

ale pierdolicie bieda wiec zaczne od jednej bateri miesiecznie wkoncu sie zbaiore za kupno karuzelki... skarbie :D kurde no- dziekuje wlasnie tak myslalam ze duza tez musi byc. pamietam ze wtej maniowej duza byla ale nie pamietalam w jakiej ilosci. ale pierdolicie naprawde ci te baterie tak "żarło"? u mnie bylo wlasnie to samo ale czytalam na kafeterii ze u innych dziewczyn tak sie nie dzialo wiec nie wiem od czego to zalezy.

Gość ale pierdolicie
mamani Skarbie ja serio pisze starczalo ich na dzien i to tych lepszych droższych dlatego po kilku dniach zrezygnowalam z wlaczania tego bajerku :P:P:P a u mnie 8 paluchow bylo ale jak widac u innych inne wiec to chyba zalezy od typu karuzeli :)

Gość myszka235
a nie lepiej kupić ładowarke i akumulatorki lepiej na tym wyjdziecie i dziecko bedzie zadowolone.

myszka akumulatorki też kiedys "umierają" szczegolnie jaks ie je laduje codziennie :) slyszalam ze dosyc latwo przerobic to ustrojstwo na prad ale... podobno sie czesto przepala , pozatym dla dziecka to niebezpiecznie... do dupy jednym slowem... choc z 2 strony to mam troche badziewia na baterie i wiekszosc tych rzeczy jest jednak ekonomiczna tylko ta karuzela taka jakas nieudana byla. myslalam ze ja tak źle trafilam ale teraz widze ze nie tylko.

Gość myszka235
MAmani zgadzam sie z toba.Umierają jeśli kupisz jakiejs taniej firmy, a jesli kupisz pożądnej to napewno na długo ci posłuzy. Twoje dziecko długo nie pobawi sie ta karuzelka, a te 3 miesiace to i najtańsza wytrzyma a drozsza przyda sie napewno na zas do innych zabawek.

myszka dzieki za rade. chwilowo nie posiadam karuzeli wiec nie bede rozwazala zakupu akumulatorków :D:D jak sobie zakupie ta zabawkę ( sobie? no może nie do końca sobie choć napewno w jakimś sensie też) to wtedy rozważe :D

MaMani :-) Wchodzą 4 duze a do pilota dwa paluszki. BArdzo szybko tracą swą \'MOC\' -niestety. Ostatnio mąż kupił jakieś niefirmowe i nie chciały chodzic jak włączyliśmy dodatkowo światełko :-(-oczywiscie pierwszy raz były uzywane i już kiepsko działały.