Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama amelcii

Polećcie mi zabawkę dla 8 - 9 miesięcznego dziecka????

Polecane posty

Gość ale pierdolicie
Droga mamo zamiast wydawac kase na zabawki kttore na dluzej nie przykują uwagi takiego malucha daj jej plastikową butelke i gazete zapewniam cie ze bedzie zadowolona do tego dorzuc grzechotke, pisze to calkiem powaznie:)

Gość Pytająca niewiedząca
gazetę pogryzie i zje :) Ale butelka to doskonały pomysł. Mój Syn uwielbia rwać gazety gdy tylko ma je w zasięgu rączki, bawić się napełnioną do połowy wodą butelką plastikową itp.

Gość mama amelcii
Właśnie w tym sęk, że mała nie zabardzo się interesowała zabawkami dlatego od początki miała tylko parę gryzaków i grzechotek... teraz już sama siedzi i czasami az mi jej szkoda, że nie ma czym się pobawić

Gość ta największa moralista
wiesz ostatnio szuklałam prezentu dla synka mojej koleżanki i polecam ci garnuszek na klocuszek ,zyrafe,wesołego żółwia, ślimaka chico ect......

kalejdoskop, dmuchany walek grajacy do toczenaia, wanka-wstanka, pilot dlA DZIEcI

Gość Pytająca niewiedząca
Hehe no piloty dzieci uwielbiają, telefony. Możesz jakiś stary wyskrobać. Możesz wziąć dwa półmiski plastikowe i niech gra na nich :D Dzieci uwielbiają przedmioty, których używają starsi, więc zabawkami często się nudzą.

Gość babki
moze grajace organki.

Gość a klocki sensoryczne
?? Ta fontanna droga sprawa.. :o

żyrafa jest super :) też planuję zakupić tylko poczekam jeszcze chwile bo mój maluszek ma 6 miesięcy ...póki co najlepszy jest pilot do tv i butelka z wodą :)

Gość zimna cola
powiem ci tak, mój syn przepada za telefonem z fp, ale tez za klockami z brio, nie wiem czy są takie w Polsce. ma mnóstwo a nawet więcej, zabawek a tylko tym sie bawi... o i jeszcze go cieszy bolerwagon, nie wiem jak to się nazywa w polsce, ale na spacery jest idealnie, mąż nas wozi w nim,ostatnio bylismy w zoo:) polecam