Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona i przerazona

jak wypasc diobrze na rozmowie kwalifikacyjnej?

Polecane posty

Ludzie blagam pomozcie. W czwartek mam rozmowe w firmie zajmujaca sie reklama dla firm. wyszlo tak, ze sama do nich napisalam a oni odpisali zapraszajac mnie na rozmowe. Co moge mniej wiecej odpowiedziec jak sie mnie zapytaja dlaczego wybralam ich firme? prawda jest taka, ze wyslalam do paru roznych i na razie odpisali tylko oni. poza tym jak sie mnie zapytaja co chcialabym robic co mam powiedziec? mnie najbardziej pociaga administracja, ale jesli zaproponuja mi cos innego to tez sie zgodze. moge im tak powiedziec? macie jakies doswiadczenie jakich slow uzyc by wyjsc na osobe ktora jest otwarta na rozne mozliwosci, chetna do kazdej pracy ale nie jakas desperatka? Bede wdzieczna za ka

no taka ściema, że zawsze chciałaś pracować w takiej rzetelnej firmie o dobrej opinii jak ich przedsiębiorstwo :P

Gość powiem szczerzeeee
n ie denerwuj się, patrz rozmówcy na usta bądź utrzymuj kontakt wzrokowy, ale bez przesady. Musisz sprawić, żeby między tobą a osobą która przeprowadza rozmowę cos zaiskrzyło oczywiście w rozsądny sposób. Nie ubieraj się zbyt oficjalnie, ale też załóz stonowane kolory i niezbyt frywolnie. Odpowiadaj pełnymi zdaniami i bądż uprzejma. Co więcej? reszta to twoje kompetencje.

Dzieki, dalas mi pierwsza mysl co moglabym powiedziec.

Gość ta największa moralista
przede wszystkim czym się ta firma zajmuje , co robi ect. bądz spokojna ,pewna siebie,kulturalna patrz im w oczy

Firma ta zajmuje sie robieniem reklam dla innych firm miedzy innymi tworzy strony internetowe, bilboardy, umieszcza reklamy w gazetach, nawet robi gazetki promujace. w sumie to nie jest az tak bardzo moj dzial, gdyby bylo to mozliwe chcialabym tam pojsc do administracji, ale jesli mi zaproponuja inny dzial tez jestem sklonna sie zgodzic. i wlasnie jak to przekazac by wyjsc na osobe otwarta co chce sie nauczyc nowych rzeczy, ale nie na desperatke.

Gość praptak
Jaka nazwa firmy i gdzie się mieści? Pytam, bo znam kilka firm z tej branży w całej Polsce, współpracuję z nimi często.

Gość praptak
zadowolona i przerazona, wejdz na gg nr 1238256. Moze bede mogla pomoc

Gość drupo
to wyjdzie na pewno w rozmowie, na pewno jakaś pani albo pan rekruter poprowadzi tak rozmowe żebyś powiedziała co i jak. oczywiscie na końcu pewnie bedziesz miała czas na swoje pytania - wtedy możesz o coś zapytac. powodzenia -- http://www.youtube.com/watch?v=O8BPQ80B7K0&e

Gość Brzechwa
nie puszczaj bąków