Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość why___

Czemu tak malo dziewczyn potrafi sie ostro rznac ?

Polecane posty

Gość why___

czemu u nas jest tak malo fajnych ostrych suk ktore nie patrza non stop na opinie tylko poprostu lubia sie zabawic? przez rok bylem w hiszpanii i tam panny poprostu kochaja seks uwielbiaja to ze facet je ostro zerznie. Czesc mowi nawet wprost ze lubia sie poczuc jak takie dziwki A u nas same takie zachuchane grzeczne dziewczynki

Gość why___
tzn ze nie obchodzi ich opinia innych ze potrafia sie zabawic na imprezie a nie tylko w domu pod kolderka nie spotkalem wielu dziewczyn w polsc e ktore lubia np 2m +k albo 2k + m a tam to cos normalnego ciekawe z czego to wynika czy az taka jest roznica temperamentu?

Gość Mala damulka
Bo u nas jest jeszcze duzo zaklamania. No i po czesci to wina facetow- jak zwykle. Wystarczy poczytac pare wypowiedzi na kafe typu :co za dramat moja dziewczyna nie jest dziewica i tegko typu bzdury. U nas jak dziewczyna jest wyzwolona to ogolnie uwazana jest za kurwe ot co...

Gość why___
Bo ja lubię ostro rżnąć. Używam do tego ostrych żyletek które kolekcjjonuję każdego ranka po goleniu ojca. Zachowują one swą ostrość i kaleczą ciało łatwo do krwi. Krew mnie podnieca wiecie...

Gość ja lubie ostre rzniecie
:classic_cool:

Gość why___
ja moge ich nie krecic jakos dam sobie z tym rade;) Mala damulka Moze i masz racje ale z drugiej strony to czemu tego nie oleja? no to co ze ktos cos takiego na jakims forum napisze?

i lubie uklad 2m+1K(czyli Ja) :classic_cool: ale co powiem na forum wszem i obec to mnie za kurwe wezma, hi

a ty cos czuje..podpuszczasz, ale mi sie to nawet podoba..:p

Gość why___
>>ja lubie ostre rzniecie wiesz ja wlasnie lubie sie ostro zabawic i jak wrocilem do kraju i opowiadam o roznych rzeczach i robia na mnie takie oczy jak bym o SF opowiadal to sie zaczolem dziwic stad moje pytanie

Gość pan i wladca uciekl

Gość why___
Mam 15 lat ale doswiadczenie jakie zdobylem w seksie w cieplych krajach jest ogromne -wieksze niz nie jednego faceta po 30

hmm...SF, to i tak spoko, ja jak bym opowiedziala jakiejs znajomej jak spedzac noce lubie to by mnie chyba na bramie koscielnej wypisali..

nie stracilam urody:classic_cool: patalachu..:D

Gość marna wtorkowa prowokacja
:o

Gość why___
hehe no widzisz i to jest takie dziwne....ale dobrze wiedziec ze przynajmniej sa fajne laski;)

Gość blablablaaa
ci co lubią ostry sex, nie boją się że załapią jakieś choróbsko? Można zakładać gumę, ale wypadki sie zdarzaja...

ojojojoj, duma boli, boooli... masz słaba psyche, hehe, a jesli myslisz ze mowiac "patalach to cie zrobil" obudzisz we mnie jakiekolwiek uczucia to hmmm... rozczaruje cie patalachu przez male"p" :D

jednocześnie nie zaniżam się do takich marginesów jak ty..pisałem to w celu humorystycznym..a że odebrałaś to w inny sposób to Twój problem.. jestem zimny na każdy Twój tekst.. dziwko :) (i lubie uklad 2m+1K(czyli Ja) ale co powiem na forum wszem i obec to mnie za k**we wezma, hi) pozdrawiam :)

fajne laski:classic_cool: to dziala na mnie jak magnez... tylko widzisz takie " fajne laski" nazywane sa potocznie puszczalskimi, dziwkami, lachociagami, kurwami, itd, itp.. i zapewne jakas prawda w tym jest, bo jak mam sie nie nazywac lachociagiem..skoro to lubie.. tylko ze ja nastawiam sie zawsze na "zajmowanie" przedewszystkim moja osoba..ja na pierwszym , potem koles, klesie... bo kobieta jest ciut inaczej zbudowana...

Gość why__
no to coz tego ze nazwa cie kurwa dziwka itp. skoro czasem lubisz nia byc trzeba umie c to olac a to ze stawiasz swoja przyjemnosc najpierw.... dla mnie no problem zawsze moge wziac kolegow do pomocy:P

szkoda czasu-> odpierdol sie patalachu:D to raz a dwa, mowiac "forum" nie mialam na mysli wirtualnego forum, trzy znasz znaczenie słowa 'dziwka' chyba nie:D pozdrawiam wszystkie patałachy kafeterii ivanor -> 23

Gość Adam i Paweł
my tez lubimy ostre rznięcie. Zerzniemy cię obaj od tylca, będziesz błagał aby zostawić Twój odbyt w spokoju, a nas to cholernie podnieca. Potem wyliżesz nam pały i spuścimy sie Ci do ryja. Po nas przyjdą nasi koledzy - Kazik i Zenek i zrobią to samo, lecz jazda będzie większa, bo mają rózne bonusy, np. HIV To będzie jazda, aż mi pała staneła na myśl o tym. podaj adres ćwoku!