gruby miś 0 Napisano Październik 7, 2008 na ogólnym? byłoby na e... smacznego pożerania :) tym, którym dupy nie rosną od samego wpisywania smacznych nazw potraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Październik 7, 2008 Azaliż witam Was Nie było Was tu, więc pewnie nie wiecie, że postanowiłam nawracać ludzi na uczuciowym teraz :P A Pijawka powiedziała, że będzie tęsknić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 7, 2008 Już to widzę jak pijawka tęskni. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Davelight 0 Napisano Październik 7, 2008 Zła odpowiedź, zacny M. Miałeś napisać: "Ja też będę tesknić... Właścwie to jeszcze tu jesteś, a ja już tęsknie" :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevinas 0 Napisano Październik 7, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 7, 2008 ależ tyraj misia może oznaczać wiele czynności również erotycznych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach