Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

egis

cesarka w prywatnej klinice

Polecane posty

Kobiety poradźcie mi, czy któraś z was rodziła w prywatnej klinice i czy to prawda, ze robią tam cesarki na życzenie?

zalezy o której klinice myślisz? pojęcie na życzenie - jako tako nie funkcjonuje, co najwyzej wpiszą ci jakies wskazania do cc . niski próg tolerancji na ból itd. o jakiej klinice myślisz? w niektórych nie robią łaski i robią cc za \"kasę\" w innych na NFZ .

Gość Binas
hahha celixxx witam! Wiem nawet o jakiej klinice piszesz ;-)

Gość nu
Dziewczyno zastanów się -ja rodziłam siłami natury i przez cesarkę i mam porównanie . Faktycznie poród naturalny to BÓL ale zaraz po urodzeniu maluszka przechodzi jak "ręka odjał' a cesarka to GŁUGI BÓL po urodzeniu dziecka trwajacy nawet dwa tyg.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaass
jestem 3 tygodnie po cc i jestem bardzo zadowolona jak rodzic to tylko cc bol jest przez ok tyszien a teraz nic nie czuje zebym miala jakas operacje naszczescie mialam polozenie miednicowe dziecka ale gdyby nie to to i tak zalatwialabym cc a w prywatnych klinikach jest taka mozliwosc jak cc pozdrawiam i polecam cc

binas ;) ale wiesz ze juz 60 km dalej to kosztuje od 2500 zł w zwyż ? tez w prywatnej ?

Gość 100100
ja też miałam położenie miednicowe i też była cc i nie polecam. Po cesarce uczulenie na jakiś anttybiotyk i ból brzucha przez okrągły miesiąc. NIE POLECAM CC