Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saqwer123

Asfiksjofilia

Polecane posty

Gość saqwer123

Dewiacja seksualna, w której stan podniecenia seksualnego stymulowany jest poprzez bycie duszonym lub duszenie się. Jednym z powodów jest brak dostępu do tlenu. Niedotlenienie powoduje wzrost adrenaliny w organizmie, przyspieszenie tętna oraz podniesienie ciśnienia tętniczego krwi. To wszystko wpływa z kolei korzystnie na zwiększenie odczuwalności doznań podczas aktu seksualnego. Dodatkowym stymulantem może tu być również sama świadomość, iż nasze życie leży w rękach osoby, która zaciska dłonie na naszej szyi. Osoby mniej wymagające oraz samowystarczalne zazwyczaj zadowalają się plastikowym workiem, który założony na głowę powoduje systematyczne zmniejszanie się dostępnego tlenu, zaciskanie na szyi sznura czy paska. Co o tym sądzicie?

Gość ja skonczylam
podoba mi sie stwierdzenie: "osoby mniej wynagajace lub samowystarczalne" hahaah usmialam sie az spadlam z krzesla

Gość monikaaaa 28
Otoż mój mężczyna pewnego dnia zaproponował mi, żeby podczas seksu mnie dusił, ponieważ będzie go to podniecało. Ja się trochę zdziwiłam tym, co mi powiedział, ale zgodziłam się na to, ponieważ go kocham. Po pewnym czasie, kiedy to stosowaliśmy w naszym życiu erotycznym, zapytał, czy mógłby na moją szyję założyć mi pasek, kiedy mi robi minetkę lub ja jemu loda i w niektórych momentach ściskać mocniej. Ja z początku się nie zgodziłam, bo uważałam, że to może być niebezpieczne, ale po dłuższych rozmowach z nim, zdecydowałam się na ten krok, ponieważ mu bardzo ufałam. I teraz mogę powiedzieć, że mnie też zaczęło podniecać, ponieważ miałąm spotęgowany orgazm i ogólnie odpowiadało mnie to. Więc uważam, że takie fantazje to nic złego a tylko można skorzystać.

Gość Nieco
A zjesz mojego kabaczka w niedzielny poraneK? Przecież nie dowiesz się, czy to Cię nie podnieca jeśli nie spróbujesz.

Gość maartynaaaa
Love Forever-Słoń ❤️ ❤️

Gość jak cie swędzi
mhm , biedny David Carradine tak urkrócił swoje zycie :P:P

Gość Głos z tego świata
Monikoooo28 Jestes straszna beznadziejna wrecz kretynką - żebyś koedyś nie skorzystała na wieki wieków.