Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaa

jestem na wpół dziewicą --czy poród bedzie bardziej bolał ?

Polecane posty

Gość do onaaaaaa
nie przejmuje sie ja cie pociesz, mnie etz nieraz bolało podoczas stosunku, a nieraz nie, chociaz ja tak nie unikałam seksu jak Ty,probowałam roznych pozycji z mezem takich, zeby nie bolało,a w recz przeciwnie, potem w ciazy to juz na maksa wspołzyułam, zeby sobie troche rozszerzyc i przemoc sie przed porodem. Co sie okazało, ja panikarai histerycza,ktora ryczy jak sobie przetnie palec, urodziłam i w miare sie zachowywałam odpowiedzialnie podczas porodu, nie robiłam z siebie mimozy i cierpietnicy.Zniosłam ogromny ból(bo miałam bole krzyzowe) no i urodziłam super synka.No, ale na koncu jak ginekolog mie zszywał, powiedział"ze miała Pani starsznie wąska pochwę i starsznie mocne , scisniete zbite, mięscie wokół niej, dlatego musielismy naciąc mimo, ze dziecko małe bo 2 kg "Pewnie gdyby było wieksze, musiałabym miec cesarke, bo by sie nie zmiesciło.Teraz po porodzie mam większa dziurką,no i mąz jest zadowolony, bo juz nic mnie przy stosunku nie boli.

Gość onaaaaaaaaaaaaa
''''ze miała Pani starsznie wąska pochwę i starsznie mocne , scisniete zbite, mięscie wokół niej, dlatego musielismy naciąc mimo, ze dziecko małe bo 2 kg ''' no wlasnie tego sie boje czy przy dziecku o wadze 3500 kg da sie rady

Gość do onaaaaaa
da rade, on nacinaja przeciez, a potem zszywaja. Mnie naciecie mniej bolało niz stosunek, bo nic nie czułam, ale to z bolu od skurczy..poza tym moze powinnas to powiedziec ginekologowi, ze masz obawy, ze jestes tam wąska itd..

wiesz, badanie POLOŻNICZE w 9 miesiau jest TAK KURWA BOLESNE!!!!!ze wtedy naprawde mozna stracic blone dziewicza do konca.. wierz mi, mnie tak bolalo jak badali ze mialam wrazenie ze nie dotykaja mnie tylko DZIECKO W ŚRODKU!

Gość do onaaaaaa
mnie nie bolało, na pewno nie bardziej niz porod, a mniej niz stosunek

Gość agj
chyba nikt nie odpowie na Twoje pytanie lepiej niz ja. Otoz : wyszlam za maz w 2010 roku, przez rok nie chcielismy jeszcze dziecka, w maju 2011 zaszlam w ciaze, w 2012 roku urodzilam. Bol - MAAASAAAKRAAA no ale motywacja jest tak cudowna ze warto wytrzymac :P w czasie porodu lekarz powiedzial ze ma niespodzianke dla mojego meza, zaraz po porodzie powiedzial mezowi (przy mnie) ze wlasnie stracilam dziewictwo bo zostalo przerwane glowka mojej coreczki. Zadne tam niepokalane cos tam, zwyczajna natura-nigdy nie wiesz czego sie po niej spodziewac. pozdrawiam

Gość gość
Właśnie odpowiedziałaś na temat z przed 5 lat. Autorka urodziła dużo wcześniej niż ty.

Gość gość
oj oj oj, nawet nie patrzylam na date, jaka gafa. Po prostu wpisalam w google, ten temat-bylam ciekawa czy wiele jest takich przypadkow jak moj, jako pierwsze wyskoczylo mi to forum no i sie wypowiedzialam nie patrzac na takie szczegoly jak data :P CIEKAWE CO TAM U AUTORKI, fajnie by bylo jakby sie wypowiedziala.Bede zagladac autorko :)

Gość PaniListonoszka
Pocieszę Cię. ;) Moja błona rozrywana jest po kawałeczku. Moj facet wszedł we mnie, to ona się rozciągnęła...nic nie czułam tylko sam ból..przy kolejnych zbliżeniach jest to samo....ona się czasem trochę naderwie, wtedy czuję szczypanie i pieczenie....mój facet wchodzi we mnie powoli...i nawet gdy uprawiamy seks w różnych pozycjach np. na jeźdźca to wchodzi we mnie cały, czuję też ból...a on jest na prawdę spory...Nie używaliśmy żadnej antykoncepcji ponieważ mój TŻ czekał rok, zanim poszłam z nim do łóżka, poza tym dziecko nie będzie dla nas żadnym problemem. Mieszkamy w UK... Mój ma dużo doświadczenia z dziewczynami i mówił że też jestem bardzo ciasna. Nie martw się..zawsze możesz omówić z lekarzami twój poród możesz poprosić o znieczulenie (choć słyszałam że to opcja płatna w PL) Na pewno będzie dobrze, tylko omów wszystko z lekarzem. Powodzenia! ;)