Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poducha555

Boje sie ginekologa!!!

Polecane posty

Gość Poducha555

Co mam robic?! mam juz 2 lata lub 3 okres i jeszcze nie bylam u ginekologa... wiem ze juz powinnam tam isc ale wstyde sie!!! Mam przed jakims facetem czy kobieta sie rozbierac... a ona czy on bedzie mi zagladac... przeciez to jest wstydliwe!!! co robic?!

Gość tez tak mam..
Wiem, co zrobić :(

cóż... kiedyś i tak będziesz musiała to zrobić :) a uwierz mi, ze nie taki diabeł straszny...

Gość Poducha555
DO tez tak mam-----> ale co tez tak masz?

Gość ech co robic kazdy sie boi
ale w koncu oni sobie taki zawod wybrali, wiec dla niech to rutyna, nic innego nie robia, nie zauwaza, czy sie ich boisz czy nie.

Gość jolcia1965
Ginekolog to taki sam lekarz ja inni np. chirurg pomyśl jakbyś miała iśc na operację , na stole lerzysz jak cię bóg stworzył nagusieńka, jak chcesz iśc do ginekologa to idż ze swoją matką albo przyjaciułką , zapyztaj się ja czy nie była u goinekologa ona może ci wesprzeć. Ginekolog wcale nie jest taki straszny jak ci się wydaje.

Gość debest azbest
do jolcia1965 ===> Ale przecież cie nakrywają.A zresztą można miec takie specjalne majtki do kupienia w aptece.

Gość jolcia1965
a ty jestes tego pewna że mozna mieć majtki na stole operacyjnym , to się grubo mylisz jak kiedyś pujdziesz to sie przekonasz a z tym przykryciem to tez

Gość blackcat
rozbierasz sie za parawanem a jak siedzisz na fotelu to mozesz sobie w sufit patrzeć :) Ginekolog nie jest straszny :) jak powiesz że jestes pierwszy raz to napewno będzie OK:)

Gość kiszona
heyy Ja mam 25 lat i u ginekologa bylam tylko raz bo jak narazie jest ok alewiesz co zanim tam poszlam strasznie sie balam ! to bylo potworne a dzis dziekuje mojej mamiem ktora prawie zaciagnela Mnie tam sila he he ;P ale nie zaluje i Ty dziewczyno nie boj sie bo przeciez dzieki ginekologowi bedziesz wiedziala co i jak ;) czy wszystko ok naprawde ;**