Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość strasznie sie martwie.....

Co trzeba robić jak sie ma bardzo wysokie ciśnienie?

Polecane posty

Gość gość
SmartCardio chodzi okej, dobry wyświetlacz wszystko widać – wynik, stan naładowania itd.

Gość gość
Dla osób starszych albo z gorszym wzrokiem polecam Senior Sanity, ciśnieniomierz ma większy wyświetlacz LCD, tak samo przycisk sterowania do małych nie należy, co jednak dużo ułatwia

Gość gość
Ciśnieniomierz kupowaliśmy polski Smart cardio on jest dość specyficzny w budowie bo mankiet jest zintegrowany z urządzeniem, także nie ma tej rury na powietrze która zazwyczaj w ciśnieniomierzach przeszkadza

Gość gość
Precyzyjnie nam mierzy ciśnienie SmartCardio, wyświetlacz jest czytelny, obsługa prosta, podczas pompowania nie ciśnie ręki jak prasa hydrauliczna...

Gość gość
Zainwestowałam w nowy ciśnieniomierz i wybrąłam Senior, piękna poręczna konstrukcja, duże klawisze, no i samo pompowanie jest sprawne, ale nie trzeba się bać o rękę, że zostanie zgnieciona pod mankietem.

Gość gość
Polecam ciśnieniomierz SmartCardio jest o tyle inny niż większość że ma akumulator wbudowany i druga rzecz to połączenie między mankietem a urządzeniem które jest bez żadnego przewodu, rurki i tak dalej.

Gość gość
Podpowiem ciśnieniomierz Senior, idealny przy 2 osobach, bo tez ma pamięć 2x60 wyników także rodzice dziadkowie sobie go bardzo chwalą, to był udany prezent z mojej strony.

Gość gość
nasz Senior napełnia mankiet szybko, dużym plusem tutaj też jest większa pamięć na ponad sto wyników, także można sobie śledzić zmiany ciśnienia.

Gość gość
Przyłączam się do pozytywów na temat ciśnieniomierza Senior. Dobrze że jest zasilacz odpada problem baterii...

Gość gość
Ciśnieniomierz kupowałem głównie w ramach profilaktyki i też postawiłem na SmartCardio. Poręczny, lekki, całość można nałożyć w ciągu kilku sekund na rekę.

Gość gość
Moi dziadkowie też używają Senior-a. Dostali ode mnie i od męża w prezencie niedawno. Bardzo dobra konstrukcja, prosta przystępna w obsłudze

Gość gość
Warto było zamówić SmartCardio a nie ukrywam że dałem się przekonać m.in. przez takie pozytywne opinie ludzi jak tutaj są.

Gość gość
Też mi się podoba jak działa serwis http://rankingcisnieniomierzy.pl/ widać że sporo osób tutaj głosuje na ciśnieniomierze sama też oddałam głos na swój i mam nadzieję że się też komuś tak dobrze będzie sprawdzał jak mi i mężowi.

Gość gość
Też mi się SmartCardio podoba, dobra budowa bardzo poręczna, mankiet dobrze przylega do ręki nie uwiera podczas napełniania.

Gość natali
Dnia 30.10.2018 o 15:49, Gość gość napisał:

Też mi się SmartCardio podoba, dobra budowa bardzo poręczna, mankiet dobrze przylega do ręki nie uwiera podczas napełniania.

Nie narzekam na SmartCardio, a nawet mogę powiedzieć że mnie pozytywnie zaskakuje tutaj szybkość badania, chwila moment i gotowe.

Gość bartii

Ja też polecam SmartCardio, na tle innych ciśnieniomierzy ten mi się spodobał co do samego wyglądu, dużego wyświetlacza, prostego kształtu itp.

Gość dariusz
Dnia 23.01.2019 o 14:42, Gość bartii napisał:

Ja też polecam SmartCardio, na tle innych ciśnieniomierzy ten mi się spodobał co do samego wyglądu, dużego wyświetlacza, prostego kształtu itp.

Wybór ciśnieniomierzy to jest teraz mega duzy. Myśmy się zdecydowali na Smart Cardio i jak na razie nie mogę na nic narzekać. Mankiet wygodny i podczas napełniania powietrzem nie puchnie aż tak żeby bolała ręka. Poza tym akumulator jest dużo lepszą opcją niż baterie ale wciąż praktycznie nie spotykanym w ciśnieniomierzach .

Gość adam

Faktycznie sanity dbają jakość sprzętów i są one na dobrym poziomie, tak więc warto tam zerknąć do tych propozycji. Między innymi serce plus to taki model, który jest bardzo chwalony szczególnie przez osoby starsze, które podkreślają, żę świetną opcją jest duży wyświetlacz.

Gość Judyta

Ja myślę, że przy problemach z ciśnieniem trzeba regularnie sprawdzać swoje. Ja kupiłam sobie nawet nowy ciśnieniomierz z haxe i mierzę regularnie i zapisuję. 

Przede wszytskim iść do lekarza! 
Lekarz powinien przepisac leki no i oczywiście eliminacja soli z diety, zmiena biedy, aktywnosc fizyczna.

Dnia 5.12.2020 o 12:55, Agix99 napisał:

Przede wszytskim iść do lekarza! 
Lekarz powinien przepisac leki no i oczywiście eliminacja soli z diety, zmiena biedy, aktywnosc fizyczna.

Dokładnie, jestem tego samego zdania! Z sercem nie ma żartów, lepiej dmuchać na zimne. Nie piszesz skąd jesteś, ale jeśli z Krakowa bądź okolic to polecam dr Małgorzatę Kloch. Udało jej się bardzo szybko przywrócić mi prawidłowe ciśnienie dobrze dobranymi lekami. Dużo zdrowia życzę i rozwagi – lekarze nie gryzą :)!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować