Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katamanka

HEMOROIDY !!!

Polecane posty

Gość katamanka

jaką maść lub czopki polecacie by skutecznie wyleczyć hemoroidy które wyszły mi podczas porodu?! Już 2 tyg używam czopki hemorectal i nie ma poprawy :(

Gość bukiet różyczek
te czopki są gówno warte :o tez je uzywalam i mialam wrazenie ze hemoroidy sie powiekszały ,,,, ja robiłam nasiadowki z kery dębu

Gość Mama323
Na mnie specyfiki z apteki bez recepty w ogóle nie pomogly, odżyłam po wizycie u endogastrologa, przespisał mi tabletki Detralex(90 szt.), czopki, które rozpuszczają sie w ciągu minuty w pupie i nasiadówki z kory dębu!

Gość MamusiaSynusia
Ja mogę polecic Ci masc AVENOC jest nie droga i mozna ją kupic bez recepty a o najwazniejsze skuteczna ja po porodzie męczyąłm sie z nimi ok miesiąca dopiero pozniej ktos mi polecił tą masc przeszło po 2 dniach mozna ją smarowac lub jezeli bardzo boli wciskac do odbytu za pomocą specjalnej nasadki ktora jest w opakowaniu...

Gość katamanka
Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość beata323
Wypróbuj Anurex. To bardzo dobry lek. Krioterapia. Mi bardzo pomogło. w tej chwili pozbyłam się już tego problemu :) Jesli chcesz to najtaniej kupisz ze strony producenta www.anurexworld.com Pozdrawiam i życze sukcesów w leczeniu

Gość beata323
Mogę Ci wysałać zdjęcia moich hemoroidów przed i po stymulacji, to ósme cudy świata!