Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewew

Kobiety a telefon .

Polecane posty

Gość ewewew

Wytlumaczcie mi bo nie rozumiem a zona sie obrazila jak ja zapytalem o czym ona pierdoli po kilka godzin dziennie przez telefon ze swoimi kolezankami , przeciez w jej zyciu nic sie nie dzieje , chodzi do nudnej pracy , rownie dobrze jak dla mnie moze nie pracowac w ogole bo zarabia mniej niz wynosza jej rachunki za telefon , w domu tez bomby nie wybuchaja , nie ma pozarow wiec o czym ona tyle mowi ????

Gość głupia koza
o tym samym co ja.......

Gość zona jest dobrym obserwatorem
wiele rzczy wylapuje w szarej rzeczywistowci, ma przez to bogatsze zycie, mozesz jej tylko zazdroscic

Gość ewewew
Ma bogatsze zycie , przeciez jej swiat to praca w ktorej robi przez 8 godzin 5 dni w tygodniu jedna i ta sama czynnosc , telefon i internet - ona nie ma zadnego zycia .

Gość brumberumbo
Hmm.. wiesz....kiedyś mialam wielki szał poznawania ludzi w internecie (facetów). Zanim dochodzilo do spotkania - dużo rozmawialiśmy, zwłaszcza przez telefon. I KAŻDY rozmawiał ze mną codziennie, po kilka godzin. Z mężem, zanim wzielismy ślub, dzieliło nas 200 km i przez rok widywalismy się tylko w weekendy, więc w pozostałe dni był tylko telefon - i też rozmawiał ze mną godzinami. Więc to nie jest tak że tylko kobiety potrafią gadać długo o dupie Maryni. A dlaczego tak robi? Hmmm... Bardzo Ci polecam książkę "Mężczyzni są z Marsa, kobiety z Wenus" (jesli ją chcesz, podaj maila, wyślę Ci), gdzie szczegółowo jest wyjaśnione dlaczego kobiety tyle mówią.