Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający...

jest tutaj ktoś, kto mi doradzi? chodzi o...

Polecane posty

Gość pytający...

moja pierwszą w życiu rozmowę kwalifikacyjną. a dokładniej chodzi mi o moj ubiór na ten dzien. czy pasuje iść w jeansach, eleganckich butach (takich troche z czubem) ciemno-różowej koszuli (wypuszczonej ze spodni) do tego rózowy krawat, ktory nie jest wysoko zawiązany pod szyją lecz tak niżej (luzacko) i na to marynarka. praca do ktorej złożyłem podanie jest w salonie (vision express) a słyszałem ze tam biorą pod uwage jak ktos wygląda. doradzcie bo nie mam nikogo kto mogłby mi podpowiedziec

Gość odrzucą cię na pierwszy rzut
oka :( radzę klasyczna elegancję, ubranie koszula, stonowany krawat itd.

ja tak samo :/ krzykliwe kolory nie wchodza w gre ...musi byc cos klasyczne eleganckie i stonowane. Czytalam ze warto w ubiorze miec cos niebieskiego...bo ten kolor wzbudza zaufanie:) ja zalozylam kiedys niebieskie korale :P i dalo rade :P

Gość pytający...
mowicie zeby ubrac sie w gang? :O a moze jeansy, sweterek a spod tego wystająca jasna koszula tzn wystający kołnierzyk, na dole spod sweterka i mankiety.

nie synek, w tej pracy potrzebujesz klasycznej elegancji, byłeś kiedys w takim salonie? widziaałeś jak są ubrani sprzedawcy?

Gość pytający...
ubrani to oni sa we firmowe ciuszki. jak w salonie ery itp id.

to ubierz się w tym samym stylu :)

Gość pytający...
ale mi namieszaliscie w głowie. problem w tym ze spodnie od gangu mam uświntuszone (zapomniałem dac do czyszczenia) moze beżowe sztruksy? :) kurde słyszałem ze "oni" patrza jak na wygląd i ze lubia takich troche oryginałów :) chyba ubiore sie cos w stylu Roberta Janowskiego (jaka to melodia) co? tylko ze u mnie cos w jednolitym kolorze pod marynarka bedzie

Gość pytający...
mam jeszcze spodnie w drobniutkie paseczki ale sa białe. i nie lubie ich, mam jeszcze materiałowe czarne ale sa waskie i glupio wygladaja z moimi butami. same jeansy lub bojowki niestety, no bezowe sztrusy tylko :)

to już lepsze te jeansy, masz jakąś koszulę o swobodniejszym fasonie niż wizytowa? jak masz, to odpuść krawat i do tego marynarka

skoro masz info,ze lubia ludzi z jajem to niewiem juz co doradzic fajnie byloby gdybys zalozyl marynarke,kolorowa koszula ok,bo nie bedziesz smutno wygladal,ale nie krawat rozowy,bo co za duzo to nie zdrowo niewiem czy do tego sztruksy pasuja,wszystko zalezy z jakiego materialu jest marynarka generalnie,wiem ze dzisny nie podobaja sie w srodowisku biurowym i ja tez tak uwazam a szczegolnie takie,z krokiem do kolan i z dziurami poszarpanymi :D powodzenia 🖐️