Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnn

JUZ NIE WIEM CO ROBIC !!! POMOZCIE

Polecane posty

moj facet jest dziwny :( nie lubi sie calowac ... a gdy ja chce go pocalowac to sie zmusza .. i robi przy tym glupie miny ;/ takie powykrzywiane;/ jakbym go obrzydzala :( a on na to odpowiada ze nie lubi sie calowac ;/ a po % to chetny eh :( w normalne dni to o calowaniu nie ma mowy wogole ... na pozegnanie tez robi glupie miny i tylko policzek nastawia :( on nierozumie ze jest mi przykro gdy tak robi :( czuje sie wtedy jakbym go obrzydzala :( na sile to robi :( ehh .. nie wim co robic juz ,brakuje mi tego :( tej czulosci w zwiazku ...jak patrze na inne pary to ahhh .... jestem z nim 2 lata .. i juz mi zaczyna przeszkadzac to co on wyprawia ;(( ciagle mu mowie ze malo sie mna zajmuje ,nie caluje ,nie piesci ..on sam tego nie lubi ,gdy lize go po szyji i pewnie mysli ze tez mi ni musi tak robic;/ a ja to uwielbiam ! co robic :(???

to co ze gej .. tez mozesz sie wypowiedziec ... no pomozcie mi ehhhhhh ;(

LaNdRyNkAaAa - nie to napewno nie to :( dbam o zeby,myje regularnie,chodze do dentysty,zeby mam zdrowe i zawsze zuje gume do zucia ,takze to nie o to chodzi :( on mi dzis jdnak glupia rzcz powiedzial ,po czym stwierdzil ,ze to zart... spytalam dlaczego nie lubi sie calowac ..a on mowi ,ze nie ,bo to niemile;/ze nie higieniczne;/a nagle powiedzial ,,bo mi robisz lody i jak sobie przypomne ta sperme to blee odrzuca mnie'' ;9 pozniej powiedzial ze to zart;/

Gość NOGA zyrafy
mialam takiego. okazal sie dupkiem. nie lubil sie calowac, ale za to nie mial oporow jesli chodzi o buzi w usta. przez 3 lata z nim bylam - ale na szczescie nie zapomnialam jak sie calowac. nie dalo sie tego zmienic. nie dalo sie po prostu - a probowalam w wielu sytuacjach na rozne sposoby - nie dalo sie.

Gość NOGA zyrafy
geeee tez slyszalam to z tymi lodami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dokladnie ten sam tekst!!!! ze jak robie lody, to pozniej go odrzuca!!!!!!!!!!!! ale z 2 strony nie odrzucalo go dawanie buzi w usta...

Gość NOGA zyrafy
powiedz mu "kochanie, poniewaz mnie nie calujesz, gdyz przypomina ci sie co robie ustami z twoim fiutem, postanowilam, ze od dzis nie bede ci robic wiecej lodow. robienie loda nie sprawia mi przyjemnosci i jest z lekka niehigieniczne, wiec tym latwiej mi bedzie zaprzestac tych praktyk. tym samym tobie przestana sie moje usta zle kojarzyc. a ze chce byc calowana, no to to jest jedyne wyjscie - poza zmiana faceta - z impasu" - ciekawe jak zareaguje!!!!!!!!!!!!!!

Gość jolcia1965
Rzuć go jak on do ciebie się zwraca to znaczy o jego inteligencji. DDDDDDDDUUUUUUUUUUUUPPPPPPPEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK z niego i nic więcej

Gość jcufna
Byłam kiedyś z facetem, w którym nic mi nie przeszkadzało oprócz pocałunków. Miał jakieś takie obślizgłe i miękkie usta... Bleeeee.... Z innym całowało mi się tak sobie , więc ogólnie nie lubiłam się całować. Teraz jestem jeszcze z innym. I nie wyobrażam sobie, jak mogłabym się z nim nie całować. Nie wiem o co tu chodzi. Czy on całuje inaczej, czy to po prostu to, że go kocham? :O