Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sunday25

O której godzinie wstajecie do pracy?

Polecane posty

Gość sunday25

Ja o 7, zaraz wychodze (dzis wyjatkowo mam na 8:30) i tak codziennie, ale pocieszam sie ze inni wstaja wczesniej:D

Gość powazna kobieta
ja nie wstaje w ogole :P jestem w ciąży na L4

Gość sunday25
a ja bym chciala miec urlop:)

Gość kurasiura
też mam na 8.30, ale wstaje o 6.00- musze się porządnie do niej przygotować!

Gość ja o 545
5:45 w ciąży:O na L4:O:O:O Spoko. Ja pracuje tylko 4 dni w tygodniu a zarabiam ponad 2 tys zł na rękę i to moja pierwsza praca:classic_cool:🖐️

Gość powazna kobieta
ja o 545 - co sie krzywisz? nie mój wybór tylko konieczność :o mogę nie donosic ciąży a te twoje 2 tys to dla mnie marne grosze - wiecej mi chorobowego płącą :P

Gość ja o 545
ale ja jestem jeszcze na studiach. Dziennych:P

Gość powazna kobieta
a ja rok temu skonczyłam studia dzienne

no i juz jedna musiala sie pensja pochwalic i koniec tematu... ja pracuje w holandii,do tego studiuje dziennie...zarabiam za 2 dni w tygodniu-czyli 8/9 dni w miesiacu 600 euro...plus dofinansowanie studenckie 250 plus dofinansowanie do ubezpieczenia zdrowotnego dla malo zarabiajacych 46 euro no to karty wylozone :P

Gość sunday25
wstawaj o 5 to chyba najtrudniej, trzeba wczesnie isc spac:)) okej ja lece do pracy paaaa;)

Gość powazna kobieto
z twoimi wypowiedziami powazna to ty nie jestes, wspolczuje dziecku pustej mamuski

Gość powazna kobieta
moj nick nie odnosi sie do mnie lecz do wypowiedzi z jednego topiku nie bierz sobie do serca za bardzo pomaranczowych nickow :P

Gość a pokaż te wypowiedzi
które świadczą o tym co?

Gość dobrze urodzony
ja wstaje kiedy chce,kiedy mam ochote! nie musze chodzic do pracy! urodzilem sie pod szczesliwa gwiazda!,ale zal mi bardzo tych ktorzy tak wczesnie wstawaja

Gość anka baranka 2 kije
a ja 0 5.53 :P ale to bardziej w wyboru bo im wczesniej jestem w pracy tym wczesniej wychodze...

Gość anka baranka 2 kije
aha ok 26 km :p

6.30 ale włączam drzemkę na komórce jeszcze 3 razy - wtaje około 7 , do pracy na 8 - oprócz normalnych przygotowań wychodze z psem . dojazd 8 km. - ciągle spóżniona ....... Szef sie przyzwyczaił już heheh

jak myje włosy 5,30 jak jem sniadanie 5,45 jak prosto do pracy 6.00 zaczynam o 7 - jeszcze NIGDY sie nie spozniłam

A ja jestem straszna grzebuła. Najdluzej schodzi mi przygotowanie i zjedzenie sniadania, oraz naszykowanie kanapek do pracy. Wstaje o 6.20, mam na 8, autobus podmiejski mam o 7.30, bo dziad jedzie 5 km (tyle mam do pracy) przez pol godziny. Tak wiec od wstania do wyjscia na autobus potrzebuje 1 h 10 min. latem jak chodze na piechote to wychodze z domu o 7.10 to wtedy musze wstac o 6. Ale juz sie przyzwyczaiłam:)

Gość kiedyś o godzinie 4 rano
jak miałam do pracy na 6. po 5 wychodziłam.

Gość meriiigooold
ja pracuje od 12 więc mogę spać jakby się uprzeć do 10.45 :) ale wstaje wczesniej i staram się zawsze coś w domu zrobić

Gość a ja wstaje różnie
wiosną i latem ok 7 rano - wstaję, szybki prysznic, kremy, balsamy, makijaż, suszenie i ukłądanie włosów, budzę chłopaka, prasowanie ubrań do pracy (w sumie mogłabym robić to dzień wcześniej ale nigdy mi się nie chce :P), śniadanie, i w zalezności od tego czy był poranny sex czy nie to wychodzimy miedzy 8 a 8:30, w autko i po pol godziny jestem w pracy :D jesienią i zimą wstaję o 6:15, robię wsyztsko to co wiosną i latem, tylko że wychodzimy nie później niż o 7:30 :D

Ja to roznie, dzisiaj mam na 11, wczoraj na 13, jutro na 8... :O Na nogach jestem 2-3 godziny wczesniej, zeby mi wlosy wyschly przed wyjsciem.

Gość aaa ja oooooooooooooo
4.45 jak mam na zmiane o 6