Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarancza1984

CZY TO JEST JUŻ LECZENIE KANAŁOWE???

Polecane posty

Gość pomarancza1984

Witam, W tamten czwartek wypadła mi połowa plomby z górnej ósemki (miałam nadzieję, że to nie plomba, no ale niestety okazało się, że tak). Po 6 dniach pojawiłam się u dentysty. Zaczęła mi tam wiercić, ale w końcu dała antybiotyk i kazała przyjśc za tydzień. I gdyby mnie bolało to mam się zgłosić wcześniej (na razie nie boli, ale boję sie jeść tamtą stroną, żeby nie wypadło lekarstwo). Chyba nie jest z tym zębem za dobrze, skoro jest założenie, że może boleć? Dziwne wydaje mi się, że wystarczyło niecałe 6 dni, żeby zakładać antybiotyk i że się nie dało od razu wyleczyć. Bo to nie jest to samo co zatrucie zęba? Myślicie, że na następny raz wyleczy od razu tego zęba? Bo jak ma mnie boleć to może lepiej usunąć? Tylko wtedy trzeba robić prześwietlenie, a na razie nie było o tym mowy. Dzięki z góry za odp. Pozdrawiam.

Gość pomarancza1984
?

to nie jest leczenie kanałowe.gdyby bylo,to zalozylaby ci trucizne i powiedziala o tym.kanalowe to trucizna a po dwoch tyg igly w kanalach:P ja mam w tym roku kolejną kanałówkę:7,7,6,5,4,2,1,7,6,5,4, :)

Gość pomarancza1984
Wielkie dzięki za wyjaśnienie