Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Utnapishtim

Jaki perfum ?

Polecane posty

Gość Utnapishtim

Nie mogę wybrać żadnego męskiego perfumu na randkę. Próbowałem różne w Sephorze (marki Hugo Boss, Trussardi, Armani, Klein, Herrera...) w granicach 100 - 250 pln. Są dla mnie jakoś zbyt ostre, czy słodkawe. Szukam czegoś delikatniejszego, a jednak dla faceta. Może i od tych samych firm ale inne. Jestem brinetem , wysokim, mam twarz raczej południowca (Mediteran, czy Bliski Wschód), nie jestem jednak macho, raczej trochę sfeminizowany... Więc co wybrać ?

Gość musztarda
Armani Mania na przykład, to stary zapach, ale delikatny, a jednocześnie dla zniewieściałego bruneta jak znalazł. Dolce Gabbana będą zbyt intensywne. Spróbuj jeszcze Herrera 212, też stary zapach, ale fajny.

Gość musztarda
Może i są boskie, ale stare jak ja. :) Już jestem nimi totalnie znudzona.

Gość perfumki
moje typy: clinique happy for man - dość lekkie, lekko unisexowe, mogą sprawiać wrażenie że sąd amskie (ale tylko na początku) ...wszystkie kobiety które znam uważają że ten zapach jest po prostu świetny - same cchcą się tym psikać :P calvin klein crave - niebanalne, lekkie, przyjemne carolina hererra chic for men - słodkawe, zmysłowe, seksowne christian dior higher energy - mocne, zdecydowane, bardzo męskie większość zapachów gorgio armani (zwłaszcza mania i aqua gio) - lekkie i przyjemne

Gość zniewieściały łyknij trochę
wiedzy i zapamiętaj - powinieneś zapytać JAKIE PERFUMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość perfumki
a ja nie lubie tych D&G.. po pierwsz kojarzą mi sie z byłym chłopakiem.. chociaż nawet jak on ich używał to już mi się nie podobały.. mocne i pasują raczej do starego zboczeńca :P

Gość radca perfumowy
EMPORIO ARMANI !!! to jest zapach!!!

Gość wymiotować się chce
gdy czytam "jaki perfum" sobie wybrać, Tobie nie perfumy potrzebne tylko szkoła... podstawowa bucu!

perfumy perfumy! perfumy! perfumy! perfumy! zapamiętaj, że nie istnieje coś takiego, jak cyt.:\"perfum\"...! PERFUMY Chyba żadne inne słowo nie razi mnie tak bardzo, jak \"perfum\" P.S nie jesytem purystką językową....

a wiecie co .. co do tego jaki PERFUM sobie wybrać to ja lubie PERFUM z zapachu PERFUMU HB energise ten PERFUM jest naprawde dobry a ostatnio na ten PERFUM to chyba nawet promocja jest więc PERFUM ten powieniem być dobre raz jeszcze powtórze PERFUM Hugo Boss energise:) pozdrawiam i życze dobrego wyboru PERFUMU:)

Gość lopi
a ja wiem że mówi się PERFUMY a i taK mówię PERFUM...nie wiem dlaczego ale tylko wyraz PERFUMYkojarzy mi się z liczbą mnogą...tak jak bym w sklepie powiedziała: chcę kupić perfumy,to tak jakbym kilka chciała a nie jeden...

CZEPIAJą SIE ZGREDZIska z samego rana bo sie nudzi w pracy do tego mogłaś dodać prosze jeszcze grabie i nożyczki a i perfum y:)

Gość lampka polnocna11
cos z cartiera alba sasha diora na bossa (jakiegokolwiek) reaguje mdlosciami - NIE CIERPIE

Gość szalona pemereńczka
DOLCE&GABBANA na mężczyźnie działa jak narkotyk...