Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia156790

śmierdzące buty---śmierdzące nogi?

Polecane posty

Gość karolcia156790

Mam problem ponieważ do pracy musze nosic buty na obcasie i one po miesiacu noszenia zaczeły strasznie śmierdziec! Może to jest spowodowane tym że nosze je na gołe stopy ale w rajstopkach mi nie wygodnie a takie podkolanówki-rajstopki i tak sie nie sprawdzaja bo obciskaja noge i buty i tak śmierdza. To raczej nie jest spowodowane moimi stopami bo mam zadbane, pomalowane paznokcie, żadnych chorób stóp nie mam a buty sa z naturalnej skóry. Czy wie ktoś jak zlikwidoać ten zapach? butów nei wyrzuce bo były drogie a do tego są łądne!! pomocy!!

Gość nosz k...
gołe stopy do skorzanych butow ?????? takie polaczenie zawsze smierdzi nawet jesli masz zdrowe stopy to przeciez se poca, a fuuuj !! :(

Gość czym ci smierdzą te buty
??? Moze są w środku ze sztucznego tworzywa

Gość alealealealeale
zeby pozbyć się zapachu z butów,w jakies stare skarpetki wsypuje się herbatę i skrapia się paroma kroplami (tą herbatę) olejku z zielonej herbaty (ma własciwosci bakteriobojcze,tylko mysle,ze to musi być oryginalny olejek,a nie te,najbardziej popularne po 6 zł) wkłada się taką zawiązaną skarpetę do butów -na noc nie wiem czy pomaga,bo nie stosowałam,w perfekcyjnej pani domu taka rada była

Gość A co wy tam wiecie
Skórzane buty nigdy nie śmierdzą i spokojnie można je nosić na gołe stopy, więc coś w nich musi byc sztuczne- może wkładka? I wystarczy ją wymienić i problem powinien zniknąć.

Gość asiorekkkk
mrozek-dokładnie o tym samym pomyslalam :D a do autorki, smaruj stopy kremami antyperspiracyjnymi (ja ostatnio kupiłam z oriflame zaniewielkie pieniądze i jestem zadowolona)

Gość c123
Jak paznokieć bez przerwy pomalowany to trudno dostrzec, że pod farbą gnije :)