Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pureangel

czy warto to ciągnac chlopak Turek z Niemiec

Polecane posty

Gość pureangel

jestem w kropce!! nieswiadomie, niezamierzenie poznalam chlopaka ktorym ma powiedzmy w 1/4 TURECKIE korzenie..mama pochodzi z Hiszpani, ojciec Turek mieszkajacy w Niemczech. Chlopak, o ktorym mowie ( nazwijmy go M.) od urodzenia ( ma 24 lata) zył w Niemczech , zna swietnie niemiecki, angielski, no i turecki.na pierwszy rzut oka nie wyglada jak Turek , raczej jak Hiszpan..za to ma typowo tureckie imie i nazwisko. jest ateistą.. nie jest muzułmaninem. jest inteligentny, mily, wrazliwy , cieply , dobrze wychowany, zaradny.. poznalismy sie calkowicie przypadkiem na dyskotece w polsce, ok 50 mojego miejsca zamieszkania. to ja go zaczepilam, ale nie wiedzialam ze to obcokrajowiec. od razu zaiskrzylo. mamy milion tematow do rozmowy... widzielismy się jeszcze raz potem , wtedy zdalam sobie sprawe ze M. ma po częsci tureckie pochodzenie (z naszej rozmowy na imprezie zrozumialam tylko ze pochodzi z jednego z niemieckich miast i ze pracuje w jednej z niemieckich firm w polsce, bo zaoferowali mu dobre warunki) podal mi swoje imie , nazwisko, opowiadal o rodzinie , pokazywal zdjecia.nie ukrywal tego..wiem tez gdzie pracuje. mogę go sprawdzić.. znalam przedtem kliku Turkow,, 100 procentowych- pomimo tego , ze mieszkali np w Londynie. Ten chlopak ich nie przypomina. zupelnie inny styl bycia. chlopak taki jak Polacy, Niemcy , Anglicy.. ale boję się ...... naczytalam sie tyle o BICIU, PONIZANIU, ZNIEWOLENIU Polek w zwiazkach z Turkami.. moje otoczenie ma zakorzenione myslienie, ze Turek = zło , i to na dodatek ukryte, podstepne, chce zlapac wykorzystac Polkę ,uwazajac ja za latwy lup,a jesli dojdzie do slubu to wtedy zaczyna sie gehenna. tylko nie weim czy ta sytuacja dotyczy tez takiej osoby jak ja poznalam. moge się jeszcze wycofac... ale nie chcę ... jesli to fajny wartosciowy facet (a na takiego wyglada) to nie chce tego odrzucic.. co myślicie na ten temat?

Gość no i co wszyscy ci napisza
żebyś dała sobie spokój i tak postąpisz? nie sugeruj sie opiniami innych bo zazwyczaj oni powtarzaja utarte frazesy tylko słuchaj siebie i zadecyduj sama.

Gość HolaOla........
hmmm trudna sprawa,tez poznalam ostatanio takiego,ale okazal sie chujem :/ ale moze ten akurat bedzie ok;) jak nie sprawdzisz to sie nie przekonasz:) tylko nie zakochuj sie szybko:P mam chlopaka-afgana,nie traktuje mnie jak ksiezniczke,tak jak oni to wszyscy robia na poczataku.... widze w nim ``te`` ich zle strony tj. zazdrosc-nawet sie nie moge przywitac z kumplem calujac go w policzek,tak jak to sie w niemczech robi,a rozmawiac z jakims innym typie na imp---o Boze!!.o duzych dekoldach moge zapomniec jak ide z nim;/ a tak je lubie:D w sumie pare razy szedl z metr przedemna,ale szybko go zawrocilam:D a wiec sprobuj,tylko jeszcze raz przymopne;D szybko sie nie zakochuj:P jego plusem jest ze nie jest muzulmaninem;)