Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frustratka a

jestem sfrustrowana

Polecane posty

Gość frustratka a

kilkanascie lat w plecy, same polozone sprawy, nic mi nie wyszlo. Jedyne co zyskalam to swiadomosc swojej sytuacji.:o 😭 ps. a niewazne

Gość z jajami
:D a czy te dwa zdania pomogą ? i jeśli tak to w czym :classic_cool:

Gość frustratka a
eee no co Ty? 😭 ja teraz chociaz wiem, co bylo nie tak....jestem naprzod o nowe dosiwadczenia tylo czemu trafiam miedzy ludzi, ktorzy zawsze maja sie czym pokazac a ja ciagle jestem poza nawiasem albo jestem ta gorsza, tą na starcie?

Gość frustratka a
z jajami-->mi pomaga, bo zyje ostatnio jak pustelnik i nie mam do kogo geby otworzyc.

Gość z jajami
marudzisz dziewczyno zależy Ci na tym aby się "pokazać" , i co Ci z tego przyjdzie ... zazdrosne spojrzenia koleżanek , chyba są ciekawsze powody do radości ("sposoby na życie").

Gość frustratka a
nie-mi nie zalezy na "pokazaniu"sie w tym tego znaczenia slowie. Zle sie wyrazilam. Przepraszam. Mi zalezy na tym, zeby nie byc ciagle obiektem litosciwym przytykow albo osoba do wydojenia. Zal mi, ze tyle sobie odmawialam a zaczynam ciagle od zera. I juz nie chce trafic w miejsce gdzie glupsze ode mnie osoby, mlodsze o wiele lat beda pode mna kopac dolki i robic co chca, bo maja dostep do moich papierow i wiedza, ze przyszlam na krotko:/ Nie jestem dobra w takich gierkach :/ Zamiast lazic do szefa z donosami albo ciastem to ja pracuje -zdarzalo sie nawet, ze nie wychodzilam na przerwy obiadowe , tyle mialam pracy:/

Gość z jajami
trudno mi coś powiedzieć konstruktywnego czasem tak musi być. Zawsze to męczące pytanie "Dlaczego ja" :) ,drogi sa dwie albo walczyć do upadłego albo przyzwyczaić się i żyć z tym,

Gość frustratka a
😭 wlasnie czemu to tak jest...ja sie narobie jak bydle a ktos ma wiecej, bez tylu lat pracy, bez ryzyka i jeszcze debil nie wie, jakie ma szczescie??

Gość frustratka a
z jajami-->🌻za wysluchanie mych żali...:) juz mi lepiej...🌻

Gość z jajami
🌻 dla Ciebie :) kwiat z jajami tego to jeszcze nie grali

Gość frustratka a miss agent
:classic_cool: