Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STUCK UP

JESTEM SLICZNA

Polecane posty

Gość STUCK UP

kazdy mi o tym mowi,ludzie mnie taksuja wzrokiem,uwielbiam gdy ludzie zwracaja na mnie uwage:D

Gość i tylko ty tak myślisz
:P

Gość STUCK UP
ja tak mysle i reszta tez,nigdy sie nie uczylas jak to dziala?inny postrzegaja cie tak samo jak ty siebie:-)a ja jestem boska:P

Gość malowana lal
to super,ale nie chwal sie tym! wiesz jakie to wstretne?? spotkalas sie z kims,kto obnosi sie z tym ,ze jest piekny?? jesli nie,to Ci tego zycze! momentalnie zaprzestalabys takich praktyk:D wiem z autopsji! p.s. ciekawe,czy faktycznie jestes taka sliczna...bo ja znam kilka cudnych osob,ktorym praktycznie nie mozna nic zarzucic

Gość taksuja wzrokiem
się zazwyczaj jakieś dziwadło, np to http://kriwol.com/Biale%20Kozaczki/902.jpg babka chodzi po sklepie ubrana jak na imprezę w nocym klubie- na bank kazdy się obejrzy, ale nie dla tego, że ona taka piekna, tylko dlatego, ze dziwoląg :P

Gość STUCK UP
w szafie nie mam ani jednej pary bialych butow,mam styl seksownej sekretarki:D ale nie bede sie juz chwalic,ale musze,dzis w pracy juz chyba z 10 osob powiedzialo,ze pieknie wygladam:Dale juz cicho,nic nie mowie!

Gość STUCK UP
rzeczywiscie laska z tego linku jest straszna!moze ona gdzies szla naimpreze?ja mam wlosy geste,brazowe,do ramion,zielone oczy,oliwkowa cera

Gość moim zdaniem to katorga
60 metrów, to nie mało pod wrunkiem, że 1 pokój będzie tylko dla tego psa. moi znajomi mają 2 bernardyny, tyle, ze oni mają rzeźnię a psy trzymają przy domku letniskowym :P owszem te psiaki to super raza, są niesamowite- ale nie wyobrażam sobie ani jednego nawet w 80cio metrowym mieszkaniu!

Gość malowana lal
chyba ktos pomylil tematy :D? autorko,a czy figure masz tez bez zarzutu??

Gość STUCK UP
ZALOSNA JESTEM:O to chyba mialo byc do topiku o bernardynie w bloku