Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słoneczkoswieci

czy podoba wam się ta bluzka?

Polecane posty

moze i niezla , zwykla, bufoniaste rekawy, ale ten pasek - pizdziurek i ten wisior ala pokahontas wszytsko pasuje

bluzka,klasyczna,prosta,ladna.pasek rzeczywiscie psuje wszystko,juz bym bardziej postawila na szeroki w talii.

Gość Słoneczkoswieci
no własnie mam taki szeroki pasek i mysle ze bedzie mi pasowac :) a według was jakie dodatki do niej pasują ?

czerwone albo ciezka srebrna bransoleta,wydaje mi sie,ze granat rowniez swietnie by wygladal w tym polaczeniu

Gość Słoneczkoswieci
dzięki za podpowiedz chyba sobie sprawie gruba bransoletke w srebrnym kolorku :) juz kiedys taka ogladałam z mysla o tej bluzce a przyda mi sie do innych równiez :)

Kupiłam ją tylko u innego sprzedawcy - powiem szczerze że szmata jakich mało !!!!!!!!!!!!!!!!! Materiał jest do ... i do tego wcale nie jest taka jak na fotce. Poproś o lepsze zdjęcie bluzeczki z bliska :)

Gość Sloneczkoswieci
hej czyli nie nadaje sie do chodzenia i szkoda kupowac? bo sporo osób ja kupuje...jezeli jest tak jak piszesz to nie ma sensu fakt mało kasy kosztuje ale nieźle wyglada na fotkach

Gość maniamaniami
wyglada calkiem fajnie taka prosta

Gość ja te ztaką mam i
ODRADZAM!!! ja musiałam zwężać w talii żeby się łądnie układała a była jak WÓR! kiepski materiał i w połowie nie przypomina tej ze zdjecia zdjecia sa pokazowe a oni szyja te bluzki tutaj chociaz to JAPAN STYLE :O niestety nie wychodzi im to za bardzo!