Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara masa.......

chcecie dać NIESPOTYKANE imię dziecku to dajcie MARIAN, JÓZEF, CZESŁAW itp.

Polecane posty

Gość szara masa.......

KAZIMIERZ, WŁODZIMIERZ, EUGENIA, GERTRUDA ... ja bynajmniej nie znam żadnego dziecka o takich imionach i już nie pytajcie czy Kubuś, Szymuś bądź też inna Vanesska, Zuzka, Oliwka czy inna Nikola są ładnymi i oryginalnymi imionami :O

Gość nie bój żaby jak tylko
jakaś bohaterka serialu np. M jak miłość da swojemu dziecku na imie Gerard albo Edeltrauda to nastąpi wysyp tych imion w kraju :D

niespotykane - Saturnin ostatnio tak tylko powiedziałam a moja kuzynka podłapała i teraz mówi że da Kavin albo Saturnin - poważnie :(

noo - gdzieś Dziewczyny wklejały link do imion najczęściej nadawanych i był tam Saturnin, ale była i Calineczka :)

Blanka bardzo ladne imie i niespotykane :) Moj maly sasiad ma 2 latka i ma na imie Zbyszek, jakos to dziewnie wyglada ale wazne ,ze rodzicom sie podoba .

jakbym miala jeszcez dzieci to bym je nazwala Karolinka albo Julian :D wogole Kornelek o maly wlos nie zostal Juleczkiem :D:D babcia nas strzsnie namawiala na zmiane imienia więc wymyslilismy tego Julka ... ale w ostatniehj chwili stwierdzilam, ze skoro calą ciąze byl Kornelkiem to teraz mu już imienia nie zmienimy :D

MaMani u nas jest to samo - teściowa wydzwania do Bartka jak pokurwiona po parę razy dziennie żeby dziecka nie rejestrować bez niej bo ona chce zmienić imię to drugie oczywiście bo jej się nie podoba. Jakąś Maniusuę wymyslila. Ma pecha- Bartek wraca własnie z USC :D :D :D :D :D malalalallaall - dziekuję bardzo w imieniu coreczki. Na początku chcialam Manuela ale meżowi nie podobało się potwornie i kiedyś mysląc że się nie zgodzi rzucilam BLANKA a on myśli mysli i; "ok :)" Ale i tak mowimy na nią Mysia Miki

Gość spinka z motywem motylka
ja mam Nelę.

a ja mam problem bo podoba mi sie tylko Wojtuś, a Wojtkow u nas w rodzinie od groma i ciut ciut, w kalendarzu tez pustki jak dla mnie, nic nie ma, dla dziewczynek jest o wiele wiecej...co oprocz Pawelka Piotrusia Adasia i Karola z normalnych nie udziwnionych?

Gość nosz k* jego mać
znowu malallall - kobieto jesteś uzalezniona od kafe!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nola moze Michaś, Tomuś, Grześ... to takie nieudziwnione a calkiem ladne. Przynajmniej dla mnie.

A mi się baaardzo podoba imię Tomuś i gdybym miała chłopczyka, to tak własnie dałabym mu na imię. A z niespotykanych, to podoba mi się Eryk. Ale Tomuś rządzi :) A z imion dla dziewczynek to bardzo mi się podoba Sabinka. A poza tym to spóźnia mi się okres i kto wie...? Może ten temat już wkrótce będzie mi przydatny... :)