Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwa211

Dziwne zjawisko....

Polecane posty

Gość wwa211

Możecie mi to wytłumaczyć? Od 2 tyg dieta białkowa, 3 -4 razy w tyg ćwiczenia: aerobic na zmianę z bieganiem. Efekty: luźne ubrania które wskazują na utratę wagi i tu szok! Dziś stanęłam na wagę i jak było 63 kg tak jest 65 kg! Waga ma opcję pomiaru tkanki tłuszczowej (wiem że to pic ale coś tam wskazuje) było 35% jest 29,9 I jak ja mam to rozumieć. Schudłam bo widzę po ubraniach ok może pozbyłam się wody z organizmu ale dlaczego więcej ważę a nie mniej? Gdzie tkwi mój błąd lub jakieś dziwne dla mnie zjawisko?

Gość hej hej
przeciez oczywiste ze to mięsnie ja jak nie cwicze i nie jezdze na rowerku to tez szybciej waga spada no ale wiadomo ze sie wtedy miesnie nie budują

Gość wwa211
czyli budujące się mięśnie powodują przyrost wagi? Czyli nie zaprzestawać tylko brnąć dalej?

Gość to zależy co wolisz
mieć niską wagę , a więcej tłuszczu w organizmie , czy też zeszczupleć z obwodów i schudnąć "faktycznie"

Gość wwa211
O rety, oczywiście że chcę być szczuplejsza po to ta dieta. Waga może wskazywać nawet 80 kg jeśli będę szczupła taka jak chcę to nie będzie mi to przeszkadzać. A masz może dla mnie jakąś radę? Popełniam gdzieś błąd?

wwa----> u mnie jest to samo, schudłam 5 kg bez ćwiczeń, a pożniej zapisałam sie na siłownie(chodze juz jakiies 3 tygodnie i waga ani drgnie, no czasem wykazuje więcej...to własnie dlatego, że mięsnia sie budują, spadek wagi nastapi póżniej...mam nadzieje...bo jesli nie to chyba przeniose sie na areobic

Gość tak to juz jest
oczywiste jest to skoro mowisz ze dieta białkowa. Białko i ćwiczenia to rzyrost masy a pozbywanie sie tluszczyku :)

Gość nie bój się
rób jak robiłaś, a przyjdzie i czas na spadek wagi.Powodzenia.

Gość wwa211
ufff, dziękuję za rady bo już się przestraszyłam że przybędzie mi mięśni i będę wyglądać jak potworek ale skoro będzie ginąć tłuszcz to ok. Ale jak to jest to jeśli nie będę ćwiczyć to nie zbudują mi się mięśnie ale co lepsze budować mięśnie - gubić tłuszcz czyli ćwiczyć czy gubić kg (myślę że automatycznie też tłuszcz) i nie ćwiczyć. Coś mi się chyba po...... w głowie:(

Gość poczytaj Shape
z września jak Kasia Figura schudła ćwicząc

Gość heheheheheheh
Zbudowanie 3-4 kg mięśni to rok ciężkiej pracy na siłowni, od biegania i machania łapkami na aerobiku 2 kilo w pół miesiąca nawet Schwarzenegerowi nie przybędzie :D

Gość wwa211
ktoś jeszcze się wypowie?