Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający pomocy

Pomocy

Polecane posty

Gość szukający pomocy

Witam, chciałbym zasięgnąć rady. Czy Waszym zdaniem mieszkanie razem przed ślubem moze spowodować jakies problemy i oskarzenia w teraźniejszości i przyszłości? Mieszkam razem ze swoją, teraz juz Narzeczoną u niej w mieszkaniu, chcemy zrobić remont,zeby wejść w życie "z czymś". Uzgodniliśmy,ze cały remont i wszystkie wydatki bedziemy dzielić na dwa...Niestety mam zbyt mało pieniędzy odłożonych zeby moją część opłacić i dlatego siedzę w pracy cały dzień. Praca jest daleko i wyjeżdżam ok 7.30 a wracam ok 20 do domu, czasmi sie zdazy ze bede troche później i wtedy niestety jestem oskarżany ze mogłem sie bardziej postarać, ze mogłem byc wczesniej,nie mówiła mi ze mam kogoś ale widziałem jak czytała tematy o zdradzie i "delegacjach" itp. Ja zrobiłbym dla niej wszystko, oddałbym za nią życie a niestety nie mogę się doczekać na Jej zaufanie.. Nie wiem czy robię coś źle, poradźcie coś....

to wystarczy szczerze powiedziec że pracujesz dłużej by dorobić to zaden wstyd a nie zgrywać bogacza i byc oskARZANYM O ZDRADY ITP ale kto jak lubi szczerość w zwiazku jest wazana

Gość szukający pomocy
mówie o tym , mowie jej o wszystkim , Ona myśli ze to tylko przykrywka

Porozmawiaj z nią powinna to zrozumieć przecież chcesz zarobić na wasz wspólny remont mieszkania.Nie rozumiem dlaczego Ci nie ufa dawałeś jej wcześniej jakies powody?Wszyscy wiedzą,że zaufanie w związku to podstawa bez niego nie ma nic św prawda.

faktycznie jednak nie zawsze warto wszytsko mówic ale to pewnie tez przez to odbija jej ze calymi dniami cię nie ma nudzi jej sie

Gość szukający pomocy
nie dawałem jej powodów i myślałem ze nie daje ale chyba jednak sie myliłem... :(

Gość radzio
Coz, albo szczescie albo kibel.