Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzulka_pszczółka

Przyjaźń męsko damska to totalna abstrakcja!!!

Polecane posty

Gość Zuzulka_pszczółka

Kurcze zawiodłam się i to strasznie, pyzatym sama nie wiem co o tym myśleć:( mam przyjaciela od wczesnego dzieciństwa, razem dorastaliśmy, świetnie się dogadujemy w sumie nikt nie rozumie mnie tak dobrze jak on ale... na właśnie jest jedno cholerne ale!!! on mnie kocha od zawsze:( jak byliśmy gówniarzami to mnie to specjalnie nie interesowało a i on nie był natarczywy... Teraz rozstałam się po 3 letnim związku on oczywiście cały czas był przy mnie i mnie wspierał ale stał się natarczywy w stosunku do mnie:( czasami czuje się jak kawał świeżego miecha mając wrażenie że tylko na to czekał żebym była sama:( próbowałam z nim rozmawiać że znamy sie tyle lat tak dobrze się rozumiemy że traktuje go jak brata i nie chce komplikować naszych relacji związkiem a on mi odpowiedział że "jak by miał długie włosy to pieprzylibyśmy się bez przerwy":( poczułam się jak ostatnia sucz i jak bym dostała w pysk:(

Gość tańczaca z wilkami 2
nie skumałam o co chodzi z tym tekstem...

Gość Zuzulka_pszczółka
Bo on wie że mam słabość do facetów z długimi włosami... z tym ze on ma krótkie ale tu przecież nie o to chodzi:(

Gość Zuzulka_pszczółka
I co ja mam o tym myśleć??;( Czy tak sie zachowuje przyjaciel??