Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas na zmiane

jak wyglądać poważniej???? wiejdźcie proszę!

Polecane posty

Gość czas na zmiane

moim problemem jest dość 'młody' wygląd. Mam 17 lat, a wyglądam na jakieś 14:O mam dziecięcą buzię, stosuję makijaż, na tyle mocny, że widoczny. Mimo tego dalej wyglądam mało poważnie. Za rok kończę 18nastkę i chciałabym wyglądać wiarę reprezentatywnie jak na swój wiek. Znacie jakieś triki? Może coś z włosami? Jakieś uczesanie, dodam, że włosy mam niesforne, niby kręcone i puszą się:O Poradźcie proszę! Tylko nie piszcie że za 30 lat będe się cieszyć z młodego wyglądu i lepiej wyglądać młodziej niż starzej ;)

Gość MAM 19 lat.
i ten sam problem... hmm a jaki masz styl ubierania?

Gość ejbisi
Też tak miałam, ale mam już 22 lata i w końcu wszyscy zaczęli do mnie mówić proszę pani a nie od razu na "ty".

Gość czas na zmiane
ubieram się dość kobieco, na tyle ile mi kasa pozwala, czasem lubię na sportowo, słodkich cukierkowych ciuszków itp unikam, w sumie najbardziej na mój wygląd wpływa twarz, jest dość dziecięca:O a Ty jakos sobie radzisz?

Gość czas na zmiane
tak, ale mi głównie chodzi o dobre samopoczucie, to że się mnie uważa za młodszą czasem się przydaje i czasem przeszkadza, po prostu ja sama się źle czuję z takim dziecięcym wyglądem

Gość czas na zmiane
już nikt nic nie poradzi?:(

Gość MAM 19 lat.
tez sobie nie radze z "dziecieca" twarza... mimo ze maluje się i tak wyglądam na jakies 15 lat a do tego moj wzrost...158 yh

Gość czas na zmiane
159? ja mam 156...:O

Gość fdsfdsf
Ja cie wezme pomimo twojej dzieciecej twarzy i ogolnie wygladu :):):)

Gość MAM 19 lat.
loo widzę ze nikt nam nie pomoże...jakby to był temat o sexie od razu było by pelno osob do dyskusji...

Gość czas na zmiane
158 u Ciebie sorry:) w szkole na przerwie mało co się nie gubię między ludźmi:O kurcze myslałam, że ktoś mi cos tu poradzi, ale widocznie potrafią o samych pierdołach pisać

Gość fdsfdsf
Ja chcialem pomoc :):):)

Gość czas na zmiane
MAM 19 widze że to samo myslimy:) większośc tu chyba siedzi żeby pisać głupoty

Gość mona88
ja tez mam podobny problem;) mam 20 lat, do tego jestem niziutka--- 1,60 i szczupla i ostatnio dano mi 15 lat :P, makijaz mocniejszy mi tez nie pomaga, zmiana fryzury tez nie pomogla... widac taki nasz urok, juz sie z tym staram pogodzic... choc to bradzo irytuje ...;/ nie powiem ze nie

Gość P11
Podstawą jest chód, mimika, ubiór i kilka kontrapunktów na które ludzie nieświadomie zwracają uwagę. Niestety nie wiemy jak wyglądasz, jak się wysławiasz... więc trudno podać konkrety. Bo wzrost jest tu mało ważny.

Gość czas na zmiane
mona88 nie pocieszyłaś mnie:) no ale trudno, może i trzeba się pogodzić tylko, że ja nie chcę wyglądać jak sierotka marysia:O na 'nadmuchanej' miny nie m co robić bo pomyślą że bufon ze mnie. kurcze, żebym jeszcze miała choć te włosy normalne:O P11 nie powiem, żebym zachowywała się jak stateczna pani, jestem dość spontaniczna, staram się kontrolować co jakiś czas jak mi się przypomni. trudno jest nauczyc się czegoś co nie jest częscią mnie no i chyba nie chodzi też o to aby za bardzo ingerować w swoje prawdziwe 'ja'

Gość mona88
czas na zmiane uwierz wiem co czujesz zauwaz ze ja mam 20 lat i jak bym sie nie ubrala czy tez nie umalowala wygladam na 15-stke a w kwietniu 21 koncze:P, i tez nie jest mi z tym dobrze, mam bardzo dziecinna buzie i do tego wysoka tez nie jestem... i czesto jak mowie ze mam tyle lat to nie wierza dowod musze pokazywac:P, czas sie z tym pododzic robic dobra mine do zlej gry...

Gość czas na zmiane
w sumie masz rację, co mi pozostaje skoro i t mi nikt nie pomógł, przecież nic z tym nie zrobię, jesli nie mogę jakoś się zmienić to trudno:O będę walczyć o poważanie nie wyglądem a osobą

Gość mona88
czas na zmiane poprostu spróbuj to zaakceptowac... nic innego nie pozostaje Tobie... moze popróbuj cos z ubiorem wyrobic sobie swój styl... moze z fryzura ja choc zmienilam wygladam nadal mlodo ale znajomi mowia ze jest lepiej, mialam dlugie wlosy prawie do pasa jeszcze 2 lata temu ale stpomniowo wprowadzalam zmiany z fryzura... zrobilam sobie grzywke, potem zcielam lekko wlosy az poszlam do fryzjera by mi dopasowal fryzure tak bym mogla zmieniac fryzure a nie stale tak samo wiec mi je obciela, wycieniowala mam teraz do ramion ,grzywke zrobila gesciejsza taka do brwi do tego odpowiedni makijaz, jest juz lepiej... poprostu warto pobrobowac :)

Gość dzej zi
ale macie problemy, wystarczy sie zdecydowanie umalowac(ale tez nie za mocno), zrezygnowac z ciuchow mlodziezowych, zrobic sobie jakas fryzure, do tego zachowywac sie powaznie i problem rozwiazany. To normalne, ze jak ktos jest niski i do tego taki "niewyrobiony"(czyli zero fryzury, makijazu. fajnych ciuchow), to wyglada mlodziej.

Gość czas na zmiane
mona88 dzięki:) dzej zi przeczytałaś/łes temat w całości?:O nie napisałam że brak mi stylu więc skąd taki wniosek makijaż tez mam, więc nie rozwiązuje sprawy byle jaka tapeta i pare ciuchów

Gość mona88
dej zi hehe tak ci sie tylko zdaje :) jesli ktos ma dziecinna buzie to ani ubior ani makijaz zbytnio nie pomoze :) wiem to z doswiadczenia :) ja na codzien jak wychodze z domu mam makijaz i nie ubieram sie stale jak 15stka a mimo to jak ide czasem na piwo z przyjaciolka prosza o dowod;p caly problem tkwi w wygladzie buzi ze wyglada jak u "dziecka". A twarzy sie raczej nie zmienie chyba ze ktos chc isc pod noz hehe

Gość JurijKalevra
Mam 16 lat Ja zapuściłem dlugie włosy... Dodatkowo nosze ciemne eleganckie koszule i dobre włoskie buty... Oceniaja mnie na 21-24 lat :D

Gość gdgte
dziewczyny cieszcie sie, teraz wyglad lolitki to rzadkosc i atut.ak bylam w waszym wieku to chcialam sie postarzec, make up etc a i tak wygladalam juz na starsza, bo jestem wysoka.teraz probuje sie odmlodzic, ale z racji wieku i zawodu mi nie przstoi. jak tak bardzo chcesz, to prostuj wlosy prostownica, zaloz buty na obcasie, podkreslaj barzdiej oczy, a nie usta, ubieraj sie niemlodziezowo