sonia13 0 Napisano Październik 8, 2008 czy znacie jakies sposoby jak nie czuc glodu.....ja czuje glod jak tylko wstane z lozka i pozniej przez caly dzien do godz 16-17 caly czas cos jem....jestem non stop glodna naprawde!!!!jem przez kilka godz non stop...nie moge sie opanowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia13 0 Napisano Październik 8, 2008 wczesniej mialam lekka nadwage ale bylo ok A TERAZ JUZ MNIE WSZYSTKO SCISKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia13 0 Napisano Październik 8, 2008 MOZE SA JAKIES SKUTECZNE TABLETKI NA TO??????? kiedys byl chitosan czy cos ale chyba mi nie pomagal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szalona-aguska666 Napisano Październik 8, 2008 wiesz ja też się zawsze budzę głodna,ale jak wypiję na czczo kawę albo dwie to głód mi przechodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kompleksiarka Napisano Październik 8, 2008 Pij duzo roznych niecukrowych napojow i kup sobie blonnik w tabletkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia13 0 Napisano Październik 8, 2008 ja tez tak mialam....a teraz juz nie!!!wkurza mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia13 0 Napisano Październik 8, 2008 najgorsze jest to ze mam to zarcie pod reka i az mnie skreca...wczesniej mialam inna prace i nie objadalam sie bo nawet nie moglam i nie czulam glodu ani nic a teraz koszmar!!!!jak nie jesc jak wszwszystko lezy w zasiegu reki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinka13 Napisano Październik 9, 2008 Ja ugotowałam sobie sporo warzyw na parze i podjadam w czasie kiedy jestem głodna,lekko je podgrzewam i dzieki temu dostaraczam blonnik ktróy nie powoduje uczucia głodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ax2 Napisano Październik 9, 2008 kup adipex, na 100% Ci pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikaV 0 Napisano Październik 10, 2008 pomagaja tabletki z blonnikiem....dlugo je stosowalam, ale w koncu stwierdzilam, ze warto zazywac naturalny blonnik, wiec jem teraz duuuzo warzyw (gotuje je na parze w garnkach indukcyjnych i nie obieram ze skorki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ola_pola Napisano Październik 10, 2008 Piszecie o tych garnkach indukcyjnych a mozna widziec gdzie je kupujecie ? hmmm??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikaV 0 Napisano Październik 12, 2008 ja swoje mam z allegro:) ale na pewno firma ma je na stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia_89_ ldz 0 Napisano Październik 13, 2008 a ja oszukiwalam glod ssac landrynki i naprawde sporo wtedy schudlam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia_89_ ldz 0 Napisano Październik 13, 2008 naczy sie oszukiwalam moj zoladek oczywiscie:D zeby nie czuc glodu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość picie nie pomaga Napisano Październik 13, 2008 a przynajmniej mi ;) Nie slodze zadnych napojow - herbata, woda... I przy wcinaniu warzyw to wrecz czuje jak mnie bardziej ssie nawet ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na swój sposób się... Napisano Październik 13, 2008 trzeba odróznić głód od rozkoszy podniebienia... Jak Cie czasami najdzie ochota na coś to się zastanów czy tak naprawde czujesz głód czy pragnienie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikaV 0 Napisano Październik 14, 2008 ja uwazam, ze ciezko jest oszukac glod - po prostu organizm daje nam znac, ze potrzebuje \"paliwa\". Warto cos zjesc - najlepiej niskokalorycznego - takie warzywka z pary sa idealne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Motylej 2 Napisano Październik 15, 2008 MikaV a jak Ty robisz te warzywka ? gotujesz na rondelku czy masz jakieś inne naczynia do gotowania na parze? ja przyznam ze jeszcze w nic takiego nie zainwestowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
heroima 0 Napisano Październik 15, 2008 zapychaj żołądek - do tego jest najlepszy błonnik. próbowałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikaV 0 Napisano Październik 16, 2008 Motylej, ja kupilam te naczynia na allegro, lepiej sie w nich gotuje niz za pomocna sitka. Zapycham sie blonnikiem ze swiezych warzyw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach