Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwienie maksymalne

Czy chude dziewczyny też lubią anal? Czy tylko te z pełnym tyłkiem?

Polecane posty

Gość Zdziwienie maksymalne

Zawsze mi się wydawało, że chude dziewczyny nie lubią anala. Dobrze myślę? Zawsze mi się wydawało, że anal lubię te normalne, albo te z całkiem, w każdym razie nie tez z chudym, kościstym tyłkiem

Gość wiec jak to jest

uważam że jedno z drugim nie ma nic wspólnego, ja mam bardzo \'\'pełny\'\' tyłek i nie lubie analu. no chyba ze sex z jakimś fajnym gościem:p

Gość anais ninja
o matko! prawiczek dlaczego niby chuda= grzeczna?!

prawiczku a skąd te skojarzenia? no bo przecież nie z własnych doświadczeń:P mama ci może opowiadała?:P

Gość anais ninja
wygląda na to że prawiczek widzi tyłek i od razu myśli- anal. biedny

prawiczek te twoje skojarzenia zawsze mnie rozwalają:D a wracajac do tematu, to te co lubią anal mają oczywiście wypisane to na czole:P

Gość anais ninja
prawiczku mylisz się. często taka szara mysz co siedzi w bibliotece i czyta francuskich egzystencjonalistów ma głowę pełną wyuzdanych wizji i jakby cię dopadła to by zajeździła na smierć, a zdarza się że spalone solarem blondyny z megatipsami to dziewice

Gość anais ninja
prawiczku daj na mszę w tej intencji bo sama modlitwa moze nie wystarczyć

Gość anais ninja
może poszukaj dziewczyny w poczekalni u proktologa. jak ma hemoroidy to anala nie uprawia

kurwa prawiczek uwielbiam cie:D tylko nic sobie nie zrobisz mam nadzieje, jak sie okaże że koleżanki juz po analu?:P

Gość anais ninja
jak prawiczek zniknie z forum to będzie oznaczało, że dowiedział się że wszyscy sa juz po analu. nawet jego mamusia

Czy ja wiem... mi sie wydaje ze szczuple predzej do jakich kolwiek eksperymentow sa pierwsze bo nie wstydza sie swego ciala. A te z nadwaga czasem ciezko zobaczyc nago bo gasza swiatlo a co dopiero anal...

no, jak zniknie to znaczy że nie wytrzymał tej strasznej prawdy i nie ma go już wśród nas:D:P prawiczek musisz być twardy, bo jak sie okaże że twój ojciec też zwiedzał anal to co wtedy, skoczysz?

hehe a ty myślisz że sie dowiesz? naiwniak z ciebie, myślisz że na pierwszej, albo jakiejkolwiek innej z kolei randce ci laska wyśpiewa : - no wiesz stary, miałam 7 facetów, anal był z trzema - :D

w praniu tej! pewne rzeczy nigdy nie ujrzą światła dziennego:P a jak laska bedzie wiedziała że masz fobie analową to ci w życiu nie wyśpiewa o swoich doświadczeniach, nie łudź sie, ludzie robią różne rzeczy o których nikt sie nigdy nie dowie i z których nikomu sie nie muszą tłumaczyć - zrozum to mały

to już wiemy,wiemy, że jak bedzie po alanu to sie rzucisz z okna:P co do tej teori, uznawania czy nieuznawania, ukrywania i odchodzenia to widać, że fobia ryje ci beret ale jak już brniemy w takie gdybanie to masz taką sytuacje - laska po alanu bo próbowała 1 raz i jej sie nie spodobało, nie chce tego robić nigdy więcej - i co?

Rozprawicz się Prawiczku i będziesz dopasowany do większej ilości dziewczyn.

wiesz co, to najlepiej bedzie jak pozostaniesz tym prawiczkiem do końca życia, bo nie widze dla ciebie przyszłości, serio mówie, nie złośliwie

nie wiem czy jakbyś chciał to byś miał, moze tak ale coś jest ostro pojebane z tym twoim gadaniem o analach, prawiczkach nie pasujacych do takich a takich dziewczyn, to już jedzie jakąś fobią i to poważną, bez kitu