monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Nie mam alfonsa Szkoda krejzi,.to chyba nie mozemy byc razem i slub, bo ja chcialbym z dwojke dzieci teraz miec swoich i sobie biegaja dookola mnie a ja ich tata prawdziwy a obok mama xD Edytowano 3 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: A znasz jeszcze jakies takie patologiczne miejsca i nic sie nie chwalisz? znam bardziej patologiczne ale nie powiem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 3 godziny temu Ciężko o normalnom teraz jak nie elki kastrujace to niesmiale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 91 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Elunia kochana Twój obsession jest tu tylko ponad rok? Wiesz najlepiej bo śledzisz to forum cały czas Rok niecały to ja z nim gadam. Edytowano 3 godziny temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu No spoko lezak, ja akurat pisze o penetracji waginy, wole po slubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: planujesz cało wypłatę przewalić na podróże ? Tak i na frytki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Prościutkie pytanie nom tak jak moje czy czujesz się lepsza w sumie retoryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Tak i na frytki takie z ziemniaków czy z mrożonki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 3 godziny temu Czy ja wiem, ja jakbym ograniczyl neta, a zaczal rozmawiac i poznawac angielki na miescie, to w koncu bym trafil na fajna dziewczyne, a ona moze mialaby kolezanke fajna i byloby to cos, roznie to bywa W necie to ciezko, szczegolnie.na polskim forum a ja w GB od 11 lat XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: znam bardziej patologiczne ale nie powiem xd Grindr? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: takie z ziemniaków czy z mrożonki ? Z ziemniaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Liz mój kadłub tak napisał: Ciężko o normalnom teraz jak nie elki kastrujace to niesmiale No widzisz, teraz ma laska wielki problem, typ tutaj robił za wielbiącego prawdę, a kłamał w żywe oczy. Ponad rok to on ze mną priv wyprowadzi a na kafeteri jest kilka lat, krótko rzecz biorąc Lexowi chwalił się że przez rok mnie urabia i jeszcze trochę i dojdzie do perfekcji. Swój na swego trafił z tą Elą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu To grubo xD Mania wyzszosci to tutaj powszechne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Rok niecały to ja z nim gadam. Co chcesz przez to powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 58 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libi sztisel napisał: Grindr? nie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: planujesz cało wypłatę przewalić na podróże ? Ale się dobrze z tym libedem dobrali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Grindr to gejoowski tinder dla homo xD Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu No ciezko sie dobrze z kims.dobrac, mi sie nie udalo xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: nie znam Kolega mi o tym opowiadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libi sztisel 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Grindr to gejoowski tinder dla homo xD Podobno ostro tam jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Ale przejeebane baba samotna bo facet w robocie A potem urlop to holiday A potem znowu tyrka Ja bym nie mogl byc z baba co woli prace ode mnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liz mój kadłub tak 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No widzisz, teraz ma laska wielki problem, typ tutaj robił za wielbiącego prawdę, a kłamał w żywe oczy. Ponad rok to on ze mną priv wyprowadzi a na kafeteri jest kilka lat, krótko rzecz biorąc Lexowi chwalił się że przez rok mnie urabia i jeszcze trochę i dojdzie do perfekcji. Swój na swego trafił z tą Elą Daj znać jak będziesz chciała się wiercic na łyżeczke dopom nawet w ubraniu przed tv bo mnie pitu pitu nie grzeje Zdrzemne się jak do rana to trudno ale pewnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wuj boży 35 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pył na wietrze napisał: No widzisz, teraz ma laska wielki problem, typ tutaj robił za wielbiącego prawdę, a kłamał w żywe oczy. Ponad rok to on ze mną priv wyprowadzi a na kafeteri jest kilka lat, krótko rzecz biorąc Lexowi chwalił się że przez rok mnie urabia i jeszcze trochę i dojdzie do perfekcji. Swój na swego trafił z tą Elą Gdzie tam jest o urabianiu ciebie konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Mi tam kiedys koledzy, z ktorymi gralem w zespole kiedys muzycznym zalozyli profil i moje foto i beke ze mnie mieli xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu Jacys faceci do mnje pisali tam a oni sie smiali i kumpel za mnie pisal XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pedo eunuch 0 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, monsieur1 napisał: Mi tam kiedys koledzy, z ktorymi gralem w zespole kiedys muzycznym zalozyli profil i moje foto i beke ze mnie mieli xD no wiemy, że już od lat dajesz anusa za paczkę fajek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, monsieur1 napisał: Ale przejeebane baba samotna bo facet w robocie A potem urlop to holiday A potem znowu tyrka Ja bym nie mogl byc z baba co woli prace ode mnie xD No takie życie to jest jednak brak wolności, jeśli się ma beznadziejne godziny pracy albo jak się nie lubi swojej pracy, a jeszcze ludzie robią nadgodziny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Nie pale fajek juz od.pol roku No to mi szkoda takiej krejzi, siedzi sama masakra Ja tam facet to sobie sam poradze, a baba samotna to choojnia Edytowano 2 godziny temu przez monsieur1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 74 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, wuj boży napisał: Gdzie tam jest o urabianiu ciebie konkretnie? Poczytaj ze zrozumieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monsieur1 7 Napisano 2 godziny temu A takie dzieci ozzy osbourne w spadku 200 milionow.dolarow bo tatus umarl xD Ciekawe czy czekaly kiedy umrze tatus, zeby kase przytulic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach