Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdziwienie maksymalne

Czy chude dziewczyny też lubią anal? Czy tylko te z pełnym tyłkiem?

Polecane posty

prawiczek, z tego najbardziej leje, jeśli chodzi o twoje wypowiedzi - że ty myslisz że ludzie mają na czole wypisane preferencje i poziom doświadczenia seksualnego:D niestety tak nie jest, weź się w końcu z tym pogódź a zobaczysz jakie życie moze być łatwe i przyjemne

Gość aaaaaaaaaaaaaaale
bzdury.Szerokość pochwy i wielkosć odbytu nie zależy od figury!!!! Moze byc anorektyczna laska z rozlazłą pochwą i gruba z wyjątkowo wąską!!!

Prawiczku nie pierdziel, no moj facet byl prawiczkiem a ja po analu kurde i w zyciu bym nie zgadla ze on jest prawiczkiem bo jest w lozku zajebsty wiec nie ma co generalizowac. I kocha mnie i nosi na rekach. Masz jakies popaprane priorytety zyciowe ;/ Uczepiles sie anala, musi cie to ruszac skoro najczesciej an temacie analnym mozna cie znalesc.

ciotowaty prawiczek - dobre :P:D tego nie wiesz na pewno, a nuż jakiś wulkan sexu cie uwiedzie i nawet nie będziesz wiedział jak i kiedy:P a serio, to piszesz w taki sposób, ze wynika z tego, że ty w ogóle nie czujesz klimatu, zero potrzeb seksualnych, człowieku ty sie tym wręcz brzydzisz!!! gdybyś naprawde chciał mieć laske, odczuwał jakiekolwiek pożądanie to ani sekundy byś sie nie zastanawiał nad jej domniemanym dziewictwem zarówno analnym jak i waginalnym

ciotowaty prawiczek - dobre:P:D tego nie wiesz na pewno, a nuż jakiś wulkan sexu cie uwiedzie i nawet nie będziesz wiedział jak i kiedy:P a serio, to piszesz w taki sposób, ze wynika z tego, że ty w ogóle nie czujesz klimatu, zero potrzeb seksualnych, człowieku ty sie tym wręcz brzydzisz!!! gdybyś naprawde chciał mieć laske, odczuwał jakiekolwiek pożądanie to ani sekundy byś sie nie zastanawiał nad jej domniemanym dziewictwem zarówno analnym jak i waginalnym

cholera 2 raz mi wkleiło:O prawiczek - to ty jednak porytą puche masz, to już uzgodniliśmy a teraz moze spróbujmy uzgodnić dlaczego tak jest

Gość ciiiiiiiiiiiiiii
nie no prawiczek sciemnia

Gość ciiiiiiiiiiiiiii
ja tam bym chetnie zerzeła takiego prawiczka :D

Gość anais ninja
prawiczek to projekt jakiejś znudzonej osoby. sama się sobie dziwię dlaczego rozmawiam z nim jak z realnie istniejącym człowiekiem

Gość ciiiiiiiiiiiiiii
:D

prawiczek chwila chwila!!!! a penisa w ogóle masz? bo może my tu gadamy o czymś co w ogóle nie istnieje:P ale teraz przeginasz z tym gadaniem o tych rodzicach itp

Mi się chce dziś po prostu gadać. Może być nawet udawany prawiczek.

to jeden z najzacieklejszych projektów na kafe:P kto go w końcu złamie ten dostaje flaszke:P

nie nadaje sie na męża z mężem sie sex też uprawia przecież, poza tym on nie ma prawka więc kto takiego męża by chciał :P

Gość do podbitki idzie temat

Gość nastolatki uprawiaja anal
to patologia :O

Gość anais ninja
no rzeczywiście. to ze jesteś prawiczkiem to nic,ale ż prawa jazdy nie masz.. kijem bym nie tknęła faceta bez prawa jazdy! :D

Gość anais ninja
bo facet bez prawa jazdy to gorzej niz laska po analu!:D prawiczku-na rozdwojenie jaźni cierpisz? dopiero co się użalełeś,że przegrałeś życie bo prawa jazdy nie masz

Gość anais ninja
facet bez prawa jazdy by po prostu do mnie nie pasował- no bo jak- ja mam prawo jazdy, a facet nie. mężczyzna bez prawa jazdy nie pasuje do dzoewczyny z prawem jazd. takie związki zawsze się rozpadają

Gość do anais ninja
Jeśli tak myślisz to żal mi Ciebie...

Gość anais ninja
no niestety, zadnych szns dla takich przegrańców. zwykle na pierwszej randce żądam okazania prawa jazdyi jak facet nie ma to uciekam pod pretekstem skorzystania z toalety brum- pomyśl trochę..

Dzięki Prawiczku. Zadziwiasz mnie. NAdajesz sięna męża, bomało kto się nie nadaje. Są przypadki patologiczne ale jest ich mało. I cały czas twierdzę, że udajesz.

Nie ma dla mnie znaczenia czy chłopakma prawo jazdy czy go nie ma.