Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko222

Dobry ginekolog do prowadzenia ciązy w Bydgoszczy POMOCY!!!

Polecane posty

Gość slonko222

Witam! Czy kos zna dobrego gin w Bydgoszczy który poprowadzi ciązę?? Chodzi o wizyty państwowo.

Gość kijkijuuu
MAREK SZYMAŃSKI - nie wiem, czy państwowo przyjmuje, bo ja chodziłam do niego prywatnie. Wiem, że pracuje w Bizielu, a prywatnie na Waleniowej 24. Jest bardzo drogi.

tylko nie Szymański zwłaszcza ten młody! Z czystym sumieniem moge polecić Wasilewskiego przyjmuje tylko prywatnie na osowej górze. Ja robiłam u niego tylko usg- w 13 tygodniu podał płeć- w tej kwestii jest nie omylny. Świetnie prowadzi skomplikowane przypadki.

Gość ju84
Witam! Ja tez własnie kogoś takiego szukam. Czytam sobie te wypowiedzi na forum i opinie są bardzo różne. Tego samego ginekologa nbiektórzy chwalą a inni potępiają. Tez mieszkam od niedawna w Bydgoszczy (przeprowadziałam sie za pracą męża i nie mam kogo zapytać bo jestesmy tu sami), planujemy dziecko ale nie bardzo wiem gdzie sie udać. Jeśli ktoś moze mi kogoś polecić to bedę bardzo wdzieczna...... Z góry dziękuję. :)

Gość też Bydgoszczanka
polecam na kase chorych dr Antosza, przyjmuje w przychodni akademickiej na Kołątaja.

dodam ze mi tez w 13 tyg powiedzial jaka bedzie plec i sie nie pomylil :) tak samo moim 2 kolezankom :) poza tym pierwszy raz spotkalam sie z ginem ktory tak szczegolowo wszystko wytlumaczy, ciagle mowi robiac usg, wszystko wyjasni, widac ze nigdzie mu sie nie spieszy przyjmujac pacjentki w necie poki co wyczytalam same pozytywy na jego temat

Gość ju84
do Evi_22 A gdzie przyjmuje Wasilewski??

Gość ju84
i czy przyjmuje prywatnie czy na kase?? jeśli prywatnie to jak to wygląda cenowo??

Gość nk_84
Hmmm Ja tez kogoś takiego szukam. Moze być nawet prywatnie bozależy mi na zwolnieniu L4..... Jeśli ktos moze kogos plecić (ewentualnie podać cene wizyty i usg) to będę bardzo wdzieczna.

potwierdzam że Wasilewski jest super lekarzem, chociarz byłam u niego tylko 2 x na usg( ponieważ chodziłam na kasę chorych do innego lekarza) ale wywarł na mnie naprawdę same pozytywne wrażenia. co do płci to mi w 14 tyg powiedział że będzie córcia i jest, natomiast mojej bratowej powiedział że będzie synek - a jest córcia .

Gość bydgoszczanka_24
Mariusz Semeńczuk

Gość justyna g.
A ja nie polecam Semenczuka, przez jego zaniedbania moj synek ma dzisiaj porazenie mozgowe i 4 lata sprawy w sadzie ktora zreszta wygralam. Ja polecam dr.Lacha. Moze nie jest on wzorem najmilszego czlowieka ale za to jest naprawde dobrym ginekologiem a o to chyba najbardziej sie rozchodzi.

Witam, Chciałabym zapytać o jakiegoś ginekologa (najlepiej nie prywatnie) jestem spoza Bydgoszczy także się nie orientuje a zależałoby mi na szybkim USG :)

Gość gość
Czy ktoś jeszcze może kogoś polecić ?

Gość gość
Dr Jesionowski, przychodnia na Chrobrego. NFZ, wizyta , , z marszu, , bez rejestracji

Gość gość
Ja jakoś nie jestem przekonana do lekarzy na NFZ. Na kilku się już zawiodłam więc szczególnie jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży wolę nie podejmować ryzyka. Obecnie przychodzę do Centrum Medycznego Awimed www.awimed.pl. Jestem bardzo zadowolona bo prowadzi ją starannie jeżeli chodzi o diagnostykę i badania. Do tego ma dużo empatii i jest po prostu sympatyczny. Niektórzy nawet nie mierzą ciężarnym ciśnienia krwi więc szkoda mówić.

Gość gość
Artur Fijałkowski :)

Gość gość
Artur Fijałkowski - dobry lekarz, miły, cierpliwy, wszystko wytłumaczy, ma dobry sprzęt i dużo czasu dla pacjentki. Prowadził moja ciążę i z czystym sumieniem mogę go polecić.