Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiLu69

czy wykształcenie ma wpływ na seks?

Polecane posty

Gość sevillana.
ja pierdziele, tak sie podniecilas tym, ze robisz magistra, ze teraz bedziesz zakladala same topiki o wplywie wyksztalcenia na rozne dziedziny zycia?:O

Gość NOA.
mnie to bardzo podnieca!Zamiast gry wstepnej facet pokazuje mi swoje dyplomy.O rany, juz jest mokra..... :D :D :D

Gość co kto lubi ale ja
lubie facetow z ciekawa osobowoscia, wtedy seks jest ciekawszy. Facet z ciekawa osobowoscia, jest na ogol lepiej wyksztalcony,

pomysl na zalozenie tego topiku wpadl mi po tym, jak kolezanka stwierdzila ze chce miec faceta z wyksztalceniem bo z facete bez wyksztalcenia nie ma o czym gadac.. z czym sie nie zgodzilam

Gość ja slyszalam ze im wyzsze
wyksztalcenie kobiety tym trudniej jej osiagnac orgazm... I po ch****ja mi byl ten doktorat :O

moim zdaniem wyksztalcenie nie ma znaczenia, na pewnym etapie i tak zachowujemy sie jak zwierzeta :D dzikie zwierzeta :D

albo jak zwierzęta z wysokim wykształceniem albo bez wykształcenie zwierzaki :-D

Gość harderr
A mi sie wydaje ,ze wykształcenie ma wpływ na zachowania seksualne.Ludzie wykształceni sa bardziej bezpruderyjni i seksu nie traktuja jako tematu tabu,ale jako wazna czesc zycia człowieka.

im wyższe ma mężczyzna wykształcenie tym ma większą wyobraznię, roznorodne pomysły a tym samym nie zadawala go proste, zwierzęce bzykanie. W większości tacy męzczyżni zwracają uwagę na detale, na strój,buty, bieliznę,zapach kobiety dla takich męzczyzn ma ogromne znaczenie otoczka, tacy męzczyzni lubią komfort, wygodę, jackuzzi, swiece, wino.. bo nie oszukujmy się im wyższe ma ktoś wykształcenie tym wyższy poziom zycia,bycia sobą prezentują. jezeli chodzi o wpływ wykształcenia kobiet na sex - nie wiem nic, nie miałam styczności sex-a kobieta ..

Gość karoolek
TAAAA ciekawe jest to co piszesz , tylko wiesz , ja wyksztalconym nie jestem a buty mam raczej te lepsze by nikogo nie urazic i nie napisac drogie , jak i dbam o owe detale o których piszesz swiece wino i tak dalej i nie tylko , ale też jestem zwierzeciem w łózku i jakos zadnej sie to nigdy by nie ze nie podobało , bo jak sie ma bzykac to ostro , usypiaczy kobiety (wiekszosc) nie trawi .

Teraz nie wiem co mam zrobić. Rzucić szkołę czy uczyć się dalej :-(

brumka czesc.. dobra dupa nabijasz się? czy podzielasz moją opinię serio? Karolek.. napisałam w większości- nie generalizuję, bo wyjątek zawsze potwierdza regułę Napisałam na podstawie własnych doświadczen, obserwacji prosty-biedny człowiek zadowoli się np.winem z kartonu za 5 zł., bogaty człowiek(nie tylko w kasiorę, ale bogaty w wyobrażnię, dobry smak) nie zadowoli się tanim winem a ma aspirację na coś z wyższej półki.. tak samo jest w sexie a ja nie pisałam o Twoich butach- a o walorach wizualnych patrnerki, o szpileczkach, sexownej bieliżnie, oryginalnych perfumach..

Przy odpowiedniej dawce wyobraźni można udawć nawet mądrego

Purpurkooooo.... ja sie nie nabijam.... Ja jestem Twoja fanka nr 1 Jak czytam co piszesz to dugo analizuje..... i nie zdaze wyciagnac wnioskow bo czytam kolejny Twoj post.... Daj wytchnienie mojej glowie i zamilknij na chwile.... Na jakies 3 lata? :D :)

Gość zgadzam sie z łzą
dodam, ze tacy mezczyzni sa na ogol bardziej zadbani, mniej protestuja przciw roznouprawnieniu, wiec zalezy im bardziej na satysfakcji kobiety, ciekawiej sie z nimi rozmawia przed i po ( a kobiety jak wiadomo lubia cala otoczkę). No i kobiecie sprawia satysfakcje,ze jest w lozku z facetem, ktory imponuje, chocby zawodowo( to jest wazne dla kobiety , dla faceta - biologicznie -kobieta raczej powinna byc zdrowa i, mloda i piekna , bo taka jest bardziej plodna. A mezczyzna powinien zabezpieczyc byt potomstwu, wiec podswiadomie kobieta wybiera takiego, ktory ma wyzszy status zawodoy, materialny, jest bardziej odpowiedzialny itd.

Gość zgadzam sie z łzą
mnie w łozku wylacznie rajcuje facet błyskotliwy, z poczuciem humoru , z osobowoscia, chetnie z sukcesami, no JAKIS - mam wtedy caly czas satysfakcje, ze go "posiadłam" . Musi sie czyms roznic od wibratora...

ciekawe czy wpadki zaliczaja osoby przeważnie z niższym wykształceniem, no bo sądząc po wykaształceniu... to taki gimnazjalista to co on może wiedzieć o seksie..i wpada..