Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherina41

Idealny Wzrost Dla Faceta i Kobiety

Polecane posty

Gość Katherina41

...według Cosmopolitan ideał Kobiety to 176cm wzrostu, a najprzystojniejsi faceci to Ci ze wzrostem 190cm... Jakie są wsze Typy ? ile macie wzrostu ? Osoby o jakim wzroście są są najbardziej porządane waszem zdaniem ? jakie się wam podobają ?>

Gość Katherina41
tak ;)

Ja mam 174 i jak dla mnie min 10 cm musi byc facet wyzszy, jak jest nizszy to zaczynam sie czuc malo kobieco. Ale jak juz ma wzrost odpowiedni to drugie na co patrze to chudosc, dla mnie chudy facet jest totalnie antyseksowny, mozna to nadrobic milym charakterem czy inteligencja ale ogolnie to chudzielcom mowie nie ;)

Gość akroksa
Ja mam 180cm a moj facet 194cm i jest idealnie :)

Gość AnnaAnaa
Ja mam 166cm.. a mój facet 192cm :)

Gość taaa jasne
nagle wszystkie dziewczyny taaakie wysokie a faceci to juz wogóle, tylko szkoda że średni wzrost w Polsce to 163cm- kobieta, a 182 facet, no ale na kafe wszyscy są idealni :P penisy mają średnio 20cm, cycuszki minimum miska D, nie ma grubych, tylko "dobrze zbudowani" i wogóle- same cuda ja mam 165, moje "cudo" 180 i też jest świetnie :P

Gość Ewakonewa
idealny wzrost? Dla kazdego inny..... I niska dziewczyna może byc piękna i wysoka, niski facet to moze juz nie taki super ale jak ma 170 wzwyż to juz jest jak najbardziej ok. Z koleji dziewczynie 180 juz by pewnie nie odpowiadal itd itd itd. Topik bez sensu

Gość taaa jasne
Brumka- ja też nie mam :( ale mam oczywiście cycuszki jak balony, 180cm wzrostu, waże, 47kg (ale się odchudzam) i jestem piękna jak... (nie ma słów by opisać me piękno) no co dostosowuję się do standardów Kafe :P

Gość taaa jasne
aha a mój facet jest misterem uniwersu i ma penisa 29cm i 30 w obwodzie. :P:P:P

Gość taaa jasne
Boże... :O to taki żart miał być, że niby wszyscy na kafe idealni to ja też... jacy Wy jesteście inteligentni, matko :O

nie wazne w jakiej granicy skali sie znajdujemy... musimy sobie pasowac i juz! Milo bedzie jak facet bedzie wyzszy o te 10 cm..... czuje sie przy nim taka malutka, bezbronna... :) U mnie jest idealnie.... jestem malutka i bezbronna (nawet jesli mam 178, 180, 196 :D )

Gość lampka polnocna11
a ja jestem taki maly kurdupelek... i nie narzekam :)

Gość 123jamaja123
mam 167 a moj chlopak 186 i tak mi pasuje.. w sumie to moglabym byc maksymalnie 3 cm wyzsza, bo przynajmniej moge spokojnie zalozyc szpilki i nie byc wyzsza od partnera:)

Ja mam 183 cm wzrostu i ważę 68 kilogramów. W bicepsie mam 30,5 centymetra. Obwód klaty - 86 cm.

Ja umiem wykonać DDT. Kopiesz w brzuch a gdy przeciwnik po twoim uderzniu się pochyli, obejmujesz go prawą ręką za szyję i wywracasz się na plecy z jednoczesnym wyrzuceniem nóg do góry. Przeciwnik uderza głową o matę ringu i traci przytomność. Sędzia odlicza: "Jeden, dwa, trzy, koniec !"

Można też prościej: Wykonujesz kopnięcie w brzuch a gdy przeciwnik się pochyli, wykańczasz go kopnięciem w głowę.

Gość 170 i 186
kobieta nie musi byc wysoka,180 dobre dla modelki, w realu tak wysoka kobieta wyglada nieciekawie Mi podobają się babki około 165cm,facet zdecydowanie musi mieć najmniej 185

Jasne. Możesz być ubrany jak chcesz. Staniesz na ringu. Dookoła szalejące tłumy z plakatami "RIP Maniek". Nagle gasną światła. Słychać dzwony kościelne. Na niebie pojawiają się błyskawice, a halę ogarnia mgła. Słyszysz marsz żałobny i w tym momencie Lillian Garcia zapowiada: "Z Doliny Śmierci", ważący 299 funtów, The Undertaker". Spośród mgły wychodzi chodzący trup, w czarnym długim płaszczu szerokim czarnym kapeluszu. Zbliża się do ringu i wchodzi na niego po metalowyc schodach. Unosi ręce i staje się jasność. Ściąga płaszcz, a następnie kapelusz odsłaniając swoją trupią twarz z wywróconymi białkami oczu. Rozgrzmiewa grom pioruna...być może ostatni jaki dano ci Mańku usłyszeć.

The Undertaker (ang. właściciel zakładu pogrzebowego) naprawdę nazywa się Mark William Calaway. Ma 43 lata. Walczy jako wrestler już od 20 lat. Jest byłym World Heavyweight Champion.