Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresiv

smutno mi

Polecane posty

Gość depresiv

czy z wami tez tak mało osób rozmawia na gg ja rozmawiam tylko z 2 przyjaciółkami a reszta nawet nie che ze mna gadacn normalnie ani nie smsuje ani nic widac wszyscy mają mnie w doopie, wogule denerwuje mnie to życie, mam ochote zniknąć z tego świata, nigdzie sobie nie radze, dom, szkoła, niewidze sensu zycia, mój wyglad przyprawia mnie o mdłości, normalnie ostatnio nic mnie nie obchodzi, ma ktos tak?

Gość ja pytam
ja tak mam... nikt do mnie też nie pisze, na gg, gadam tylko z siostrą :O dobrze, ze mam chociaz z kim wyjsc :)

Gość depresiv
naprawde to dobija, w szkole to normalnie mam wrazenie że wszyscy mnie olewaja, nasmiewają sie ze mnie, ja to często siedze w domu i sie zanudzam, uczyc mi sie nie chce, nic mi sie nie chce

Gość sadsadff
Depresiv ile masz lat i czy jestes ladna? :)

Gość depresiv
nie jestem ładna a mam 17 lat, no tak wyglad to podstawa :o

Gość mam kury w domu
ja tak mam :O podobnie

oj nie przejmuj sie, ile masz lat? kiedys bedziesz sie smiala z takich problemow, no i pomysl, ze tak naprawde to nie jestes sama, masz przeciez dwie przyjaciolki:) tzn ze nie jest z Toba tak zle

Gość sadsadff
No niestety faceci lubia ladne dziewczyny a nie brzydki Tak samo jak ty nie chcialabys za chlopaka czy nawet kllege kogos nudnego, bez poczucia chumoru prymitywnego glupiego i tez pewnie wolalabys zeby byl przystojny a nie brzydki Tak jest prawda????????? Gdybys miala wybor oczywiscie

Gość zakatarzona anka
Wygląd nie jest podstawą do teog żeby miec znajomych...Wiesz każdy ma takie dni że dołą łapie,ale myślę że wine za tą sytuację ponosisz ...Ty.Niestety ale task myślę,jeśli jesteś cicha,przybita,smutna i narzekasz...ja też nie chciałabym się z Tobą przyjaznić...Wiesz ludzie uśmiechnięci i radośni przyciągają ludzi.może warto się uśmiechnąć uwierzyć że bedzie lepiej,wyjść gdzieś kogoś poznać...Trzymam kciuki i powodzenia życze :)

Gość ja jak nie mam z kim gadac
na gg, to pisze do infobota ;)))

Gość sadsadff
Co to jest ten infobot?????????????????????

Gość ja jak nie mam z kim gadac
uzyj google

Gość depresiv
nie mam powodów do ycia radosną, poprostu nie mam, przychodze do domu, mam ochotę sie z niego wyniesc, ide do szkoły i mam ochote wrócic do domu, moja sytuacja jest beznadziejna, i jeszcze strasznie dołuje mnie ten wygląd, ja sie staram rozmawiac ze wszystkimi ale ia tak mnie zwykle olewają, no może nie wszyscy ale jednak

Gość sadsadff
Depresiv --a te twoje kolezanki sa ladne???????????

Gość depresiv
hehe, raczej nie

Gość sadsadff
A chodzisz na imprezy pijesz alkohol i takie tam

Gość sadsadff
serio pytam :)

Gość jatamtaonata
sadsadff- a ty taki ladny ze sie tak dopytujesz o ladne dziewczyny? depresiv- proponuje pojsc do apteki po deprim ew. takie pochodne pomoze, wiecej endorfin w organizmie=wiecej entuzjazmu=ludzie postrzegaja Cie jako osobe wesola a to znaczy ze bede chcieli byc w twoim otoczeniu. dodam ze cwiczenia jakiekolwiem z rana tez pomoga.. bedziesz miec chociaz wiecej sily, dotlenisz organizm a wtedy samopoczucie juz lepsze

Czy tylko rozmawiacie o smutkach?please help jak skorzystać z wybranego tematu mam net od trzech dni i się pogubiłam dopiero się uczę

Gość depresiv
nie chodze na imprezy i nie pije alkoholu bo po co mi to?

Gość dddddddddddddddddd
No bo to normalne w twoim wieku nie? Pewnie wiekszosc tak robi i nie maja takich problemow jak ty

Gość jatamtaonata
moze jeszcze mi powiesz ze powinna sie dostosowac do takiego towarzystwa hahahaha