Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atcia

była któraś?

Polecane posty

u psychologa? chyba powinnam iść...nie daje sobie rady...muszę jakoś sie pozbierać. byłam, mieszkałam z chłopakiem a on nagle z dnia na dzień mnie zostawił dla innej... nie jestem już taka sama..nie potrafię sie szczerze śmiać...

boje sie...ta samotność...wywlekanie wszystkiego przed obcą osobą ( psychologiem)

jak Cie stac to polecam prywatnie innaczej to strata czasu ale i tak bedziesz musiala sama sobie radzic wiec od razu lepiej znalezc kogos z kim mzna pogadac kto potrafi sluchac i wie kiedy sie odezwac a kiedy nie

Gość ja nie bylam
To normalka co przechodzisz. Wyzal sie na cafe, rozpamietywanie i rozdrapywanie ran u psychologa moze ciebie kompletnie rozwalic. POwiem cui tylko , ze wlasnie przezywasz dokladnie to co setki i tysiace kobiet. Rany zostana ale z czasem bedzie bolalo mniej. Gwarantuje, ze z czasem nauczysz sie z tym zyc a najwazniejsze to przeanalizuj w ktorym momencie ciebie wykolowal i czy byly jakies oznaki zapowiadajace ten kryzys. Szkoda, ze musialas sie nauczyc w tak bolesny sposob, ze swoje zaufanie w drugiego czlowieka trzeba lokowac bardzo ostroznie. Ile byliscie ze soba i kiedy to sie stalo?

bylam z nim wsumie krotko, pare miesiecy, ale na tyle dlugo zeby planowac wspolna przyszlosc. myslalam nawet o slubie, az nagle pojawila sie ona- jego poprzednia dziewczyna. jak sie poxniej okazalo, to oni mieli tylko 'przerwe' we wspolnym zwiazku.

Gość Dominika1988
lepiej wylac swoje żale i smutki komuś obcemu , napewno ci pomoże , psycholog Cię wysucha , osobiście nigdy nie byłam u psychologa ale tak naprawde jak mam problem to wole go nie dusic w sobie , wyżalam się wtedy obcej osobie ,

najgorsze sa wieczory nie mozna zasnac i ciagle sie mysli ale co ranek bedzie lepiej i lkepiej

Gość Dominika1988
współczuje ci