Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzatajacaaaaaa

planuje wielkie porzadki

Polecane posty

Gość sprzatajacaaaaaa

poleccie mi jakąs emulsje do podlogi z wykladziny pcv (oprocz sidoluxu-ostatnio troche sie popsul) oraz cos do mebli zeby bylo odpowiednie do kazdych mebli i tych z drewan i tych z polyskiem i tych z płyty

Gość kup po prostu Pronto
płyn do mycia drewna Jest skuteczny, ale wystarczająco łagodny, zeby nim myć wszystko Myjesz szmatką namoczoną w wodize z płynem, potem wycierasz dosucha no i płyn do szyb jakiś lepszy, np ajax albo Mr Muscle

Gość głupia koza
e tam pronto ,kurz się unosi i ............i wgryza .njalepsza ściereczka z mikrofibry a co do połysku to może coś z politurą poszukaj ---ale ci zazdrosze ,bo mnie tak się nie chce.......a do szyb tylko clear :)

Gość sprzatajacaaaaaa
do szyb juz mam plyn zazwyczaj kupuje ajax. do mycia podlog tez cos juz mam. chodzi mi tylko o taka emulsje samopolyskowa ale nie do paneli czy drewna tylko takiej wykladziny z pcv. zawsze uzywalam sidoluxu ale uwazam ze ciut sie popsul i chcialabym wyprobowac cos nowego

Moja matka ma tzw.gumolit ,bo o to ci chyba chodzi to używa takiego płynu tytan i jest o wiele tańszy od sidoluksu i to samo działanie ma .Na umytą podłogę nakłada płyn szmatką i bez pastowania, czeka kilka minut aż wyschnie i podłoga sie świeci jak lustro.Po kilku razach pastowania usuwa całą powłoke zmywaczem .widziałam że niektórzy nie zmywają sidoluksu i potem mają takie popielate plamy w zakątkach.