Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

jak długo wytrzymujecie bez seksu?

Polecane posty

ja ostatni raz kochałam się z moim facetem w poniedziałek rano, a potem on wyjechał (taka praca) i mnie już dzisiaj szlag trafia, seksić mi się chce jak nie wiem co! przy takim trybie jego pracy, to ja będę chyba wiecznie sfrustrowana...

Jak widzisz każda mnie chce ale nie każda może mieć :classic_cool: Warkocz coś o tym wie:). I o tym że jesteśmy razem wcale nie zadecydowało to Porsche Carrera które mi kupiła :classic_cool:

Ja wytrzymuje jakieś osiem godzin. Snu. A potem rucham wszystko co popadnie, ostatnio musiałem wejść na drzewo, ale wyruchałem tą wiewiórkę :O Kiedyś leżałem nago na polanie udając martwego i wabiłem sępa . Jak go dopadłem to mu pióra na szyi powypadały :O

ja jestem starym obleśnym typem który wali konia pod forum i giętkiego :classic_cool: Maniek jaja ma złote wysadzane diamentami, a zamiast spermy - tryska ropoą :classic_cool: jak ten szejk arabski :classic_cool:

jak to jakie...??? Giętkie z zespołem Papa Dance :classic_cool: obawiam, się, ze na żuka nie pódzie, rozpasł się przy mnie :o MS - na starośc się dziecinnieje :P

Taaa za plakat to bym nawet minety nie chlapnął :D Ale to Porsche naprawdę nie jest takie ważne :) Ważne są sportowe opony z felgami za 250 00 które Warkoczyk obiecała mi na mikołaja :)

Gość fewf
a ja bez seksu juz 4 lata

3 lata bez dobrego seksu, bo to co niby było seksem nazwać nie można, mój błąd że poszłam na coś takiego

Gość fcgvbkllll
dzien,,,