Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plyndoplukaniaa

plyn softlan

Polecane posty

Gość plyndoplukaniaa

czy ktos uzywa te plyny? czy te nowe zapachy np konwalia lub brzoskwinia sa fajne i dlugotrwale??? mialam kiedys softlan ten niebieski (chyba jakis morski zapach) i naprawde byl bardzo trwaly tylko ze ten zapach byl raczej meski

Gość głupia koza
najlepszy zapach to orchidea :)

Gość nie znosze laptopow
ja uzywam od roku niebieskiego i jest cudddddddddowny, wcale nie meski w zyciu nie mialam takich skojarzen hehehe- nie wiem skad ci sie to wzielo:D innych zapachow nie stosowalam

Gość ja używam tylko
niebieskiego. miałam jakiś pomarańczowy ale zapach był słabszy i krócej się trzymał. z tego co w sklepie mówią niebieski najlepiej się sprzedaje.

Gość plyndoplukaniaa
nie wiem skad mi sie to wzielo:-) oczywiscie zapach jest bardzo ladny ale chcialabym teraz cos innego wyprobowac np te konwalie albo brzoskwiniowy ale jeszcze ich nie wachalam bo nigdzie ich nie widzialam

Gość głupia koza
czarny lenor -całe mieszkanie pachnie...........

Gość nie znosze laptopow
mialam kiedys czarny i nie moglam zdzierżyć tego zapachu tak mi dzialałał na nos;/ wczesniej uzywalam niebieskiego lenora i tez byłam zachwycona, ale nie tak jak po softlanie. kiedys sprzedalam bluzke na allegro i babka do mnie napisala meila co to za plyn byl w czym pralam bo ona tez taki chce:D

Gość plyndoplukaniaa
ale ten czarny lenor to chyba tylko do ciemnych rzeczy tak? ja chce jakis uniwersalny :-)

Gość plyndoplukaniaa
tak niebieski softlan jest bardzo dlugotrwaly

Gość ja używam tylko
jak dla mnie tylko niebieski softlan. a tak swoją drogą ile płacicie za ten płyn?

Gość pomarańczkaaaa
ja uzywam niebieskiego juz pare lat i wydaję mi sie że już go nie czuję :( konwalia nie utrzymuję się tak długo na ciuchach ,ale wanilia byla super cała szafa mi pachnała chociaż teraz nie mogę go nigdzie dostać :( no i oczywiście żółty albo niebieski lenor ...pachnie cały dom....

Gość nie znosze laptopow
ok 7zł /1l

Gość głupia koza
czarny to nie znaczy ,ze do czarnych rzeczy .................:)

Gość asdasdas
ja używam od kilku lat konwalii (kupuję w niemczech) i brzoskwini, kupuję w Niemczech, jestem zadowolona. Zapach jest trwalszy niż np E czy Lenor

Gość nie znosze laptopow
ja softlan kupuje na targu z niemieckimi proszkami,,płynami itd...bo jak wiadomo w marketach tego nie ma... :) a wy ile placicie? no lasnie ile kosztuje ten plyn w niemczech?

Gość pomarańczkaaaa
ja tez kupuje w niemczech ale ju zmi nie pachnie wszystko tak intensywnie jak kiedys ,nie wiem czy ja już sie tak przyzwyczaiłam do tego zapachu czy te płyny sie zepsuły,juz bardziej ostatnio jestem zadowolona z lenora ktorego kupuje w Polsce

Gość ja używam tylko
ja kupuję w Polsce i płacę 7zł