Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedługa mama

Jak urzadzic pokoj dla malucha --wklejcie zdjecia

Polecane posty

Gość juz niedługa mama

Pokazcie dziewczyny zdjecia pokoi swoich dzieci jestem własnie na etapie planowania

Gość juz niedługa mama
cudooo

Gość juz niedługa mama
mi chodzi o pokój dla noworodka

Gość kasia2020
Też mam noworodka. Pokój jest średniej wielkości - to szczegół zresztą. Kolory są pastelowe, ciepłe i pogodne. Naprawdę podoba mi się ten pokoik. Ma taki cudowny charakter. Jednak łóżeczko małej póki co stoi u nas w sypialni bo jest chora i w nocy chcę mieć ją pod ręką bardziej. Jeszcze co tu powiedzieć? W pokoju znajdują sięnajpotrzebniejsze rzeczy: komoda taka sięgająca mi do pasa i tam leży przewijak, szafa na ubrania, kanapa, szafka na kosmetyki, nad łóżeczkiem zabawki, wygodny fotel, łóżeczko + jakieś tam ozdoby takie w dziecinnym stylu. Podłoga to panele. Oświetlenie, które można regulować, lampka nocna. Hmm. Co jeszcze... Okna :P Są dwa u mnie akuratnie. Jest na nich udrapowana, lekka firanka i roleta.Postaram się znaleźć w necie zdjęcia takiego pokoiku.

Gość balladynka32
alez cudne te mebliki, az zachcialam je kupic. dziewczyny, a gdzie mozna kupic ladne firaneczki i zaslonki dla malucha? tam na zdjeciu sa ladne, a ja nie widze nigdzie takich.

Gość Nelka...
Ja kupiłam na allegro tapetę w żyrafy i słonie o wysokości 1 m. Niewielki koszt a cudnie odmieniła pokoik. http://www.allegro.pl/item450304810_jesienna_promocja_dziecieca_tapeta_borta_sz_1_06.html. Mam zwierzęta na turkusowym tle a ściany pomalowane na żółto. Moja córka od kiedy skończyła 6 m-cy śpi w swoim pokoiku, o dziwo nie było z tym żadnych problemów.