Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JEST TALA SLICZNAAAA

CZY ISTNIEJE KTOŚ KOMU ONA SIE NIE PODOBA???PRZECIEŻ ONA PODOBA SIE KAŻDEMU !!

Polecane posty

Gość cbh aniuadysbiad
Zmuda-Trzebiatowska ? Bardzo ladna kobieta ;)

NO WIEM ZE ŁADNA.. DLATEGO PISZE ZE NIE MA OSOBY KTÓREJ BY SIE NIE PODOBALA TA DZIEWCZYNA

Gość malowaneczkaa
brodzik? ma małe oczy i jest pyzata na buzi:) bez tych makijaży, ciuchów zwykła baba:) Ona kiedyś była ładna jak miała 27 lat, szczupłą twarz i ciemne włosy:):) wtedy:)

Gość malowaneczkaa
ponadto mówi tak cienkim głosem- modulowanym:) który mówi..przepraszam, że tu jestem:O ja takich idiotek nie znoszę. Jak się modelują na takie słodkie:) Co innego jak ktoś ma to w darze od Boga:) sztuczności nie trawię!

PRZECIEŻ MÓWIE O ŻMUDZIE DZIEWUCHY ! JESLI KTOS PISZE ZE BRZYDKA JEST SLEPY...

NIE NIE JESTEŚ SLEPA ..RACZEJ ZAZDROSNA..DOBRZE WIESZ ZE TWÓJ FACET RZUCIŁBY CIE DLA TAKIEJ OD RAZU .. HAHA NIE UMIESZ DOCENIC PIEKNEJ KOBIETY ..

JEST TALA SLICZNAAAA hahahaha :D jestem w związku 3.5 roku i mój facet spotykał nie raz ładniejsze od Żmudy i jakoś nie odszedł :D

Gość aha...
" JEST TALA SLICZNAAAA PRZECIEŻ MÓWIE O ŻMUDZIE DZIEWUCHY ! JESLI KTOS PISZE ZE BRZYDKA JEST SLEPY..." ---- nie jest ślepy tylko ma inny gust , nie wszystkim podobają się kobiety w tym typie ... i tyle

HAHA LADNIJEESZEJ OD ŻMUDY NIE SPOTKASZ RACZEJ ..

JESLI KRYTYKUJECIE ŻMUDE TO ZNACZY ZE GARDZICIE PIEKNYMI KOBIETAMI ../KTO WG WAS WIEC JEST PIĘKNY SKORO ONA NIE JEST .. NIE MOZNA JEJ ZARZUCIĆ NIC..MA SLICZNĄ BUZIE..NIE MA SKAZY..CO CHCECIE OD NIEJ ?

Gość aha...
no bez przesady ... jest ładna , ale to żadna piękność ... kolejna gwiazdka lansowana przez media, które na każdym kroku opiewają jej urodę i wmawiają to ludziom spotkasz i to niejedną ...

ŻMUDA JEST MILION RAZY ŁADNIEJSZA NIŻANGELINA JOLIE I MONICA BELLUCCI A MIMO TO JEDZIECIE NA NIĄ ..

Gość zgadzam sie autorko z toba
Zmuda jest najpieknijesza polska aktorka obecnie. nie ma ładniejszej. angelina nie ma szans.

Gość cbh aniuadysbiad
JEST TALA SLICZNAAAA -- DLACZEGO MA BYC ZAZDROSNA ? A SKAD WIESZ ZE JEJ FACET RZUCILBY JA DLA ZMUDY ? MOZE NP. ONA NIE JEST W JEGO STYLU.. I ZGADZAM SIE Z WYPOWIEDZIAMI ZE KTOS MOZE MIEC INNY GUST I NIE MOZNA GO ZA TO OBRAZAC !! wiec przestan mowic cos w stylu '' ŻMUDA JEST MILION RAZY ŁADNIEJSZA NIŻANGELINA JOLIE I MONICA BELLUCCI A MIMO TO JEDZIECIE NA NIĄ ..'' bo to jest TWOJ gust a nie innych osob ! kazdy ma prawo i moze mowic co chce;/

Gość mam dosc tego co piszesz
zobacz na tą kobiete niżej i pomysl czym sie rózni od zmudy!!!!!!!!!!! no tym ,że nie mozna nazwać jej ładną ... jest niesamowita ..magentyzująca.. przyciąga wzrok..ma to coś ..nie to co pusta lala żmuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.zeberka.pl/art.php?id=2101&strona=1&s=&b=1#koment

Gość OJKETR5T5
ANGELINA JEST BOSKA...... ACH,

Gość zmida jest siczna
o tak sliczna