Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klapa

która chce pogadać z chłopem

Polecane posty

Gość klapa
a tak se chciałem pogadać o bożym swiecie o pogodzie ,co porabiasz??

Gość klapa
hehe może byc z klapniętym chłopem crazy , tak tu miącham i próbuje was kobitki zrozumieć ale .......... długa droga przedemną

Gość klapa
no siedze i se klikam, tak crazy tak łatwo to nie jest,anette ty smutna jesteś pewno sie nudzisz,wytłumaczcie mi babki jak to z wami jest bo czasem nie moge pojąć waszej złozonej natury -jaki powinien być ten idealny men

z kobitami to jest tak , że choc jesteśmy do soebie podobne, to jednak każda jest inna i kazda ma swój ideał faceta, czasami w sprzyjających okolicznościach można pojść na ustepstwo. :) A ty jestes samotny i szukasz kobity. Masz kompleksy, jestes niesmiały, czy nie wyszlo ci ostatnio z jakąś panną?

2 metry wzrostu z trzema nałogami do wyboru. powinien zarabiac na moje posidówy w necie, miec zarost jak u małpy. o takim marzę a jeszcze nie spotkałam.. :O

Gość klapa
nie :) chyba nie muszę być zakompleksionym nieudacznikiem żeby z wami rozmawiać.Mam kobite od dwóch lat w związku , kocham ją-ale nie zawsze rozumie :)

Gość klapa
:) anette wiem dlaczego-nie złośc się-bo stale na necie siedzisz :) :)

Gość klapa
a tam stało sie tora nudno trochu i se chciałem poklikać myślałem ze mnie porwie do rozmowy jaka twórcza dusza no wiesz taki mały spontan ale widze że tu na tym forum to albo biadolić trza albo jakiś pokręcony temat wstrzelić ale spoko każdy ma prawo :)

Gość klapa
bo kto by tu takiego chłopa chciał -kurdupelka nie obrośniętego gołowąsa :)

oj, klapciu, biadolisz potwonie:) bo z tym forum to tak jest,ze albo masz jeden topik od poczatku i tam juz sie trzymasz albo skaczesz po wszystkich i jestes "gwiazdą":) ja ani jednym ani drugim nie jestem, bo chyba za mało tu przebywam:) czemu Ci nudno? w pracy jestes? tak mało twórcza?

Gość klapa
w domu jestem-a tam zaraz gwiazda tak sie troche smykałem masz racje no a też mało tu siedzę tak czasami trochę czytam te babskie pogaduchy i sie dokształcam :) bo chłop to zanim pojmie :)