Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jest źle

Dlaczego tracą zainteresowanie seksem?

Polecane posty

Gość supersamiec
ja pracuje w delegacji, widzimy sie trzy dni w tygodniu i w ciagu tych trzech dni bzykamy się sześć razy :) więc nie narzekam. no chyba ze ma okres, ale i wtedy nie jest zle bo żonka moja pieści mnie i męczy az czasem tchu mi brakuje :classic_cool:

Gość supersamiec
ale nie rozumiem czemu traca ochote? jakis powod musi byc

Gość supersamiec
sluchaj moze ona jest po prostu zmeczona, moze ty juz tez sobie troche odpusciles. ogolnie wiadomo ze babeczki lubia byc zdobywane cały czas. jak moja nie ma ochoty to mimochodem klepne ja w tylek, albo jak myje gary to przytulam sie od tylu i świntusze jej do ucha. nie wiem, na moją to dziala :) ale kazda kobieta jest inna

Gość supersamiec
macie dzieci?

Gość supersamiec
wiesz, to moze raz na jakis czas ty badz jej niewolnikem, spełniaj zachcianki łóżkowe, to ja moze rozpalic na nowo . a moze po slubie sie zmienila zaniedbala i po prostu czuje sie nie atrakcyjna? moja juz przed slubem była pulchna, jest ładna ale nieco przy kosci, ale w zasadzie mi to nie przeszkadzało nigdy bo równa z niej babka, dba o mnie a w łóżku to wulkan :classic_cool:

Gość supersamiec
a jaka była przed slubem. wolala dominowac czy wolala jak ty dominujesz?

Generalnie był mało doświadczona ale daliśmy rade:)na 10 lat małżeństwa to może z 5 razy ona zabierała sie za mnie .zawsze to ja inicjuje zblizenie

Gość supersamiec
albo którejs nocy jak pójdziecie spać zrób to na ostro. zedrzyj z niej piżamkę, powiedz że jej pragniesz ze dłuzej nie wytrzymasz itd. całuj ja namietnie, jezdzij dłonmi po całym jej ciele. powinno zadzialac. mozesz tez jej świntuszyc przez smsy to ja rozgrzeje do wieczora. musisz cvos zrobic, bo cud sie nie stanie i jak zaniedbacie seks to z czasem bedzie coraz gorzej.

Gość supersamiec
jak na moje oko to musisz jej dac do zrozumiena ze jej szalenczo pragniesz, patrz na nia wygłodniałym wzrokiem ;) mam! kup jej bielizne :)

Gość Coala na tree
najlepiej bawelniane reformy rozmiar xxl