Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ograniczona finansowo

Czy przezyje 12 dni za 50zl nie wliczajac obiadow?

Polecane posty

Tak w tym mies wyszlo ze mam 50zl do 20 pazdziernika.obiady mam chodzi o sniad i kolacje-da rade?co proponujecie?

Gość rzeczywiście sierota
Dasz radę

Gość rewtwre
na pewno umrzesz

dodam tylko ze mam ziemniaki ryz makarony w zamrazarce jakies piersi z kurczaka ze 2 schabowe jakies warzywa mrozone jednego calego kurczaka 2 filety rybne-ale to wszystko obiad-ktory juz mam zapewniony. co proponujecie zebym kupowala na sniadanie i kolacje?

Zależy co ty jadasz na śniadania o kolacje? Z tego kurczaka to zrobiłabym tymbaliki, bardzo dobre, lekkie danie na kolację.

Gość Ciekawska alinka
jogurt i musli , da rade pociagnac na tym 12 dni an sniadania, na kolecja chelb z cebula i herbata :) jeszce starczy ci na jakis kosmetyk :)

Gość wchodzę i nie wierzę
jakieś pieczywko i cos do niego dasz radę :D

Gość będziesz
jadła chleb z keczupem ale dasz rade :)

Chleb z keczupem, cebulą? Ludzie, za 50 zł dziewczyna spokojnie kupi sobie co jakiś czas trochę tańszej wędliny czy sera. Kup też jajka, na śniadanie jak znalazł, na twardo albo jajecznica.

Gość garsc porad
Kup jajka - jednego dnia zrobisz jajecznice, innego jajko na twardo, albo paste jajeczna na chleb. Kupuj polowki chleba i zjadaj je cale, nic nie wyrzucaj. Oprocz tego jakis tani bialy serek na zmiane z pasztetem albo serkiem topionym (generalnie jakies niedrogie "smarowidla") :) Dla urozmaicenia dokup jeszcze majonez, papryke, pomidory, ogorki. Dobrze, ze jestes obiadowo zaopatrzona:P To pozera najwiecej kasy.

prponuje chleb z pomidorem, keczupem i cebula. + maslo. jadlam tak przez tydzien ;) tylko strasznie mi palce cebula smierdzialy :o

hmm chyba macie racje.bo jak zajrzalam do portfela to sie przerazilam-50zl do 20 to byl szok ale mialam naprawde pilne wydatki i tak wyszlo. ale po waszych opiniach widze ze nie jest az tak zle :)

Gość poiuykl
pewnie tak i szczerze podziwiam.ja w tym wzgledzie jestem beznadziejna😭kupa kasy przelazimi przez palce i wkurza mnie to!😠 powodzenia