Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdsdsa

Moje roczne dziecko spadło ze schodów

Polecane posty

Gość wypowiem sie tylko na temat
połamanych kosci . dziecko spadajac z pietra na parter moglo sobie polamac kosci i to niezle ( np. zebra) ktoras napisala ze dziecko by wyło z bolu . jednak pod wpływem szoku nawet połamane kosci nie musza na poczatku bolec . wiem co mowie - moj maz mial wypadek złamal sobie noge z poczatku ta noga go nie bolala bo byl w szoku - po tym wypadku jeszcze na nogach zrobil pare krokow i nawet nie czul bolu . dobiero jak szok przeszedl poczul bol

Gość gdyby moje roczne dziecko
spadlo ze schodow to od razu pojechalabym na pogotowie . to ze na zewnatrz nic nie bylo widac wcale nie powiedziane ze nie moglo byc krwotoku wewnetrzego .dziecko nie spadlo z jednego schodka tylko z pietra na parter pewnie niezle sie poobijalo . dziwie sie matce ze tak dlugo zwlekala z pojsciem do lekarza - napisala ze zachowala zimna krew i obserowowala dziecko - moim zdaniem to raczej brak odpowiedzialnosci - dziecko przeciez spadlo ze schodow a nie potknelo sie na chodniku !!!!!! cale szczescie ze dobrze sie skonczylo - ale matce i tak moge pogratulowac tylko lekkomyslnosci w postepowaniu

Gość normalnie jakas paranoja
dziecko spada ze schodow ( jego zycie moze byc zagrozone ) a matka co robi ? Matka opala kompa i radzi sie na kafe zamiast pojechac albo przynajmniej zazwonic na pogotowie . Matka spkojnie czyta porady osob ktore z medycyna nie maja nic wspolnego , matka czeka tyle godzin ( niby obserwujac dziecko ) zanim podejmnie decyzje i ruszy tylek do lekarza . dla niektorch kobiet spadanie ze schodow to rzecz normalna !!!!!!!!!!!!

Jak moje maleństwo stuknie główką w szafkę czy wywróci się i stuknie o podłogę to nie ma mowy żeby po płaczu dała mu pójśc psać. A co dopiero po takim wypadku. Pytanie wydaje mi się być makabrycznym żartem.

sdsdsds - ciesze sie ze z malenstwem wszystko w porzadku i dobrze ze pojechalas z nim do lekarza przynajmniej masz spokoj:) Dziecko tak jak dorosly czlowiek ma prawo do wypadku.Matka na ulamek sekundy spusci je z oczu i nieszczescie gotowe.Zdarza sie i nie ma co autorki obwiniac za to i snuc wobec niej podejrzenia ze wiedziala o tej nieszczesnej zepsutej bramce.Nie ma co doszukiwac sie jej winy bo nie nie byla pijana czy zajeta kochasiem.Kazdej z nas moze sie przydarzyc taka nieszczesliwa historia wiec przestance na nia najezdzac:-o

Gość judii24
Mój 1.5 roczny synek spadł ze schodów:( mial wielkiego guza i krwotok z nosa i buzi(okazało się ze rozbil warge ale zęby byly nienaruszone). Zaraz chwycilam za tel i zadzwonilam do siostry siostra z kolei na pogotowie-Bylam tak roztrzesiona ,ze nie wiedzialam co robic ! Wiedzialam ze siostra mi poradzi co zrobic. zapytala czy maly jest przytomny i nie wymiotuje i mimo iz takie objawy nie wystapily (nie widzac dziecka) zadzwonila na pogotowie i bardzo jestem jej za to wdzieczna bo badania wykazaly ze wszystko jest ok co mnie uspokoilo. a w szpitalu trzymali nas 48 godz na obserwacji.

Gość Jessy27
pólowe kretynejk z tego forum powinno sie zamknac i odebrać prawa rodzicielskie

Gość Jessy27
mantodea do nich na pewno sie zalicza