Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość agggga

Podstawa życia miłośc/ praca i pieniadze?

Polecane posty

Gość agggga

Otóz, jestem z moim chłopakiem ponad rok. Myślę, że to udany związek. Oczywiście nie obyło sie bez kłótni, ale to chyba w każdym związku. Jestem młodsza od mojego chłopaka o 4 lata.. Ale nie tylko to nas rózni, rózni nas sposób patrzenia na życie. Mój chłopak twierdzi, ze małżeństwo to pewien "układ".. i nie jest najwazniejsze okazywanie uczuć,i zaufania.. Dla niego podstawa jest praca, zarobienie pieniedzy. Ja troche inaczej na to patrze, dla mnie malzenstwo to na prawde cos bardzo wartosciowego, i ja jako kobieta, ale nie tylko.. bo duzo mezczyzn takze potrzebuje okazywania uczuc.. Dla mnie podstawa zycia jest wlasnie milosc, uwazam ze to jest najwieksze szczescie i bogactwo.. Nie pieniadze.. nie fajne auto.. Milosc.. Zycie jest jedno, owszem wiadome jest ze musze pracowac, zarabiac pieniadze.. ale nie chce tylko temu sie poswieca... chce miec czas na bliskosc z druga osoba.. nie wyobrazam sobie.. majac 70 lat.. przeleciec całe zycie i wspominac tylko taki schemat praca-dom-pieniadze.. Moj facet chyba chce wspominac: pracowalem cale zycie, mialem fajne auto... jakie to chore i głupie.. jak ten świat schodzi na psy.. jak ludzie zmieniaja swoje wartosci..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować