Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyu

CZY TO JAKAŚ CHOROBA? KTOŚ TAK MIAŁ?

Polecane posty

Gość qwertyu

Przez jakis czas ciagle nie moge sie wyspać,ogólnie mam kłopoty ze spaniem budze sie w nocy...Nie moge na niczym skupić uwagi jestem zmęczona i jak inni mówią jakaś nieobecna.. Od czasu do czasu mam kaszel kilkudniowy i temperature,która zawsze jest ok 37,37+ Brałam leki na przeziębienie ale nic nie pomogło.. do tego doszły krawienia z nosa.. dzisiaj drugi raz w tym okresie zdarzyło mi się,że leciała mi krew z nosa i z buzi.. nie wiem co sie dzieje? Moze to tylko osłabienie? Nie chce z głupotami latać do lekarza. Ktoś miał podobnie?

Gość aaaaauuuuaaaa
ej, to nie są głupoty - najlepiej idż na ostry dyżur i niech cię przyjma do szpitala na kilka dni i porobią jak najwięcej badań. pozdrawiam!

Gość qwertyu
trzy tygodnie temu lezałam w szpitalu na inną dolegliwość.. Miałam robione badania moczu i krwi .. magnez miałam 1.7 ale uzupełnili mi go kroplówkami. Anemi też nie mam. Więc co to może być?

Gość qwertyu
Anulka miałam robione badania krwi wszstko poza magnezem mieściło mi sie w granicach normy..

Gość qwertyu
zapomniałam dodać,że dzisiaj miałam bóle w klatce piersiowej.. Teraz odksztuszam wydzieline z krwią. Miałam podejrzenie arytmii serca ponieważ miałam duszności przy stresie i lekkim wysiłku towarzyszyło im kołatanie serca ale kardiolog powiedział,że to może być inna przyczyna bo mam drożny otwór owalny ( czy coś takiego) a ma to 25% ludzi..

Gość qwertyu
Nie bardzo rozumiem co ma mi przekazać ten wykres..

Gość Popatrz na wykres
...że choroba jeszcze przed Tobą.

Gość ktosssssssssss
pRZY takich objawach nie powinnas czekac na porade na tym forum ale is jak najszybciej do lekarza pierwszego kontaktu a on napewno szybko skieruje cie na badania albo do speclaisty- RADZE TEGO NIE LEKCEWAŻYĆ !!

Gość ghjkl
Oj kochana,tak jak Ci tu radzą jak najszybciej do lekarza,Takie krwawienia nie zdarzaja sie bez powodu. Z nosa to z nosa ale z buzi?!