Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

No stress

Czy ja mu sie podobam?

Polecane posty

Ostatnio zauwazylam ze przypatruje mi sie moj dawny znajomy z ktorym nie mialam dobrego kontktu. Przebywa w tym samym miejscu co ja. Przypatruje mi sie gdy tancze. Wogole mnie obserwuje. Mily jest. Ta sytuacja mnie troche peszy nie potrafie mu nawet w oczy spojrzec czy tzn ze mu sie podobam? I co powinnam z tym zrobic?

Tylko widzisz ja z nim kiedys gadalam i powiedzial ze nie jestem w ego typie ale duzo sie zmienilam i nie wiem cyz to mozliwe by cos mu sie odwidzilalo

A to już zmienia kolej rzeczy :D widać że idzie na piękne ciało..... Gdyby mi tak facet kiedyś powiedział a teraz by się ślinił to niech spada :D

Gość och ella
kobieto ile masz lat? Moze sie patrzyl na Ciebie bo Ci sie tusz rozmazał :O

Gość och ella
a odpusc sobie ... nawet jak mu sie podobasz to czy dla takiego płytkiego faceta warto zawracac sobie głowe .

Gość och ella
moze lepiej nie wiedziec co on sobie mysli :P a peszy Cie bo Ci chyba troche na tym zależy koleżanko

Gość NataliaK
On Ci sie podoba i po prostu wmawiasz sobie ze Ty jemu tez. Takze pewnie wcale mu sie nie podobasz.

Gość bvcn
krec z nim flirtuj, a pozniej daj kosza jak cos teges i powiedz ze niestety nie jest w twoim typie:) odwdzieczysz sie mu!;)

Hmm ale jak mam do niego zakrecic nawet z nim nie gadam i o tym nie marze procz rozmowy co mi doradzicie?